به گفته مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، تا پیش از تولید ربات جوشکار هوشمند، این ربات‌ها وارداتی بودند و با تولید و داخلی سازی این محصول، دست واردات از این حوزه قطع شده است.  

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی -یعقوب صالحی، سرپرست واحد تولید یک شرکت دانش بنیان در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «شرکت ما حدود ۲۰ سال است که در زمینه تجهیزات آموزشی و سیستم‌های صنعتی فعالیت می‌کند و این محصولات را به بومی سازی رسانده‌ایم. از ربات جوشکار می‌توان در صنایع خودروسازی که کاربرد بیشتری دارد استفاده کرد. تا پیش از این این ربات‌ها وارداتی بودند و با تولید و داخلی سازی این محصول توسط شرکت ما دست واردات از این حوزه قطع شده است.»

سرپرست واحد تولید این شرکت دانش بنیان با اشاره به این‌که صفر تا صد این دستگاه و برنامه نویسی آن به دست متخصصین شرکت ما طراحی شده است؛ افزود: «با توجه به این که کاربر اطلاعات مسیر را در اختیار ربات قرار می‌دهد، مسیر آن را از طریق یک نرم افزار تعیین می‌کند که جوشکاری را به صورت خطی، سیرکولار یا دایره انجام دهد. یکی از مزایای مهم این دستگاه، خدمات پس از فروش آن است که توسط شرکت خودمان انجام می‌شود و از نظر قیمت نسبت به مشابه خارجی خود، بسیار کمتر و به صرفه‌تر است.»

یعقوب صالحی تصریح کرد: «برای ساخت هر محصولی نیاز به آرندی و حمایت از سمت ارگان‌های مربوطه است. ربات جوشکار شرکت ما در مرحله آزمایشی بوده و وارد خط تولید نشده است؛ اما استفاده از این محصول در صنعت خودرو سازی ارزآوری خوبی برای کشور به دنبال خواهد داشت. این دستگاه از نظر کیفیت نسبت به نمونه خارجی برتری بیشتری از لحاظ نرم افزاری و برد سیستم دارد؛ زیرا کنترل و کارکرد مشابه خارجی در ایران با مشکلاتی روبه رو است.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار