به گفته مدیرکل اداره بهزیستی کردستان از ابتدای اسل جاری تا پایان آذر، شهروندان کردستانی ۱۱هزار و ۵۰۰ تماس با اروژانس اجتماعی برقرار کردند.

خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ سنا فقیه سلیمانی _ حسین رسولی با تاکید بر اینکه تمامی اطلاعات افرادی که با سامانه۱۲۳ تماس می گیرند، محرمانه است، افزود:  تیم های تخصصی مددکاری و روانشناسی، پس از ایجاد ارتباط با فرد آزار دیده بر اساس نوع مشکل و جنسیت فرد، این افراد را  در مراکز امن، خانه تلاش، خانه سلامت، مرکز مداخله و مرکز کودکان بی سرپرست و بد سرپرست، تا زمان مساعد شدن شرایط آنها در این مراکز اسکان  می دهند.

وی اظهار کرد: ویژگی اصلی اورژانس اجتماعی در دسترس بودن و تخصصی بودن آن است که بر اساس آن،  در بحث آسیب‌های اجتماعی و کاهش مخاطرات اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

مدیرکل اداره بهزیستی کردستان با اشاره براینکه بحث آسیب‌های اجتماعی در تمام جوامع بشری وجود دارد، گفت: با برنامه ریزی‌های تخصصی و کنترل آسیب‌های اجتماعی می‌توان قدم‌های موثری در کاهش این آسیب‌ها برداشت.

رسولی بیان کرد: در کردستان ۹ شهرستان دارای برنامه اورژانس اجتماعی است که با حضور تیم‌های تخصصی برنامه‌های مدنظر را در این شهرستان‌ها انجام میدهند.

وی افزود: تنها شهرستان فاقد اورژانس اجتماعی سرو آباد است که طبق قوانین سازمان بهزیستی حداقل باید۵۰ هزار نفر جمعیت در شهرستان و روستا‌های توابع وجود داشته باشد تا برنامه اورژانس اجتماعی در آن شهرستان راه اندازی شود و در سفر اخیر رئیس سازمان بهزیستی مصوب شد تا این شهرستان نیز از این امکان برخودار شودم.

مدیرکل اداره بهزیستی کردستان با بیان اینکه هدف اورژانس اجتماعی کاهش آسیب‌های اجتماعی و بحران‌های خانوادگی است عنوان کرد: سال گذشته ۱۵ هزار و ۸۸۰ مورد در قالب برنامه اورژانس اجتماعی پوشش دادیم که از طریق تماس ۱۲۳ و خدمات سیار اجتماعی و مداخلات مراکز مداخله بر بحران انجام شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.