به گفته رئیس سازمان بهزیستی، صندوق حمایت و ضمانت از اشتغال معلولان به منظور ترغیب بانک‌ها برای حمایت از اشتغال معلولان و اجرای ضمانت‌های بانکی راه‌اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامی- سید جواد حسینی در سفر به کردستان، اظهار کرد: این صندوق قدرت ارزش افزوده طرح‌های اشتغال پایدار معلولان را افزایش می‌دهد.
وی با اشاره به اهداف سفر به کردستان، گفت: طرح منطقه پاک (منطقه عاری از بیکاری مددجویان) در کردستان کلید خواهد خورد و ساز و کار آن ایجاد شرکت تعاونی مددجویان است که سهم تسهیلات خوداشتغالی متمرکز شده و از سود شرکت همه اعضا بهره‌مند می‌شوند.
رئیس سازمان بهزیستی افزود: ۲۰ هزار مسکن مددجویی تعهد سازمان بهزیستی در کشور و  سهم کردستان از این تعداد ۴۰۰ واحد مسکونی است.
حسینی با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی در شهر‌های بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت، گفت: شهرستان سروآباد در کردستان این شاخص را ندارد ولی در این سفر مقدمات راه‌اندازی این اورژانس در این شهرستان تمهید می‌شود. 

وی به شرایط خاص کردستان در حوزه اقتصادی اشاره کرد و افزود: ۳۵ هزار مدجوی مستمری بگیر بهزیستی در کردستان داریم و تعدادی نیز پشت نوبت هستند. 

حسینی ادامه داد: در این سفر، دهک‌های اول پشت نوبت کردستان که واجد شرایط باشند، از خدمات مستمری برخوردار می‌شوند.
رئیس سازمان بهزیستی اظهار کرد: ویچلر مورد نیلز تمامی متقاضیان کردستانی هم تامین خواهد شد.
حسینی سهم اشتغال مددجویان بهزیستی در سال جاری در کشور را ۶۰ هزار فرصت شغلی اعلام کرد و گفت: ۸۴ درصد از این تعهد تاکنون محقق شده که تا پایان سال به ۱۰۰ درصد می‌رسد ولی درصد تحقق در کردستان ۵۱ درصد است که تلاش می‌شود به متوسط کشوری برسد.
وی ادامه داد: ۱۶۰ هزار کردستانی بصورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات حرفه‌ای، حمایتی و امدادگری سازمان بهزیستی برخوردار هستند.

۱۶۰ هزار نفر در کردستان از خدمات سازمان بهزیستی استفاده می‌کنند

مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: در استان کردستان قریب به ۱۶۰ هزار نفر تحت پوشش سازمان هستند که از خدمات مستقیم و غیرمستقیم این سازمان استفاده می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی کردستان اظهار کرد: کردستان بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۳۳ درصد ساکن روستاها و ۶۷ درصد ساکن شهرها هستند.

مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: ۳۵ هزار و  ۵۹۸ خانوار مستمری بگیر این سازمان در استان کردستان هستند.

وی افزود: ۴۰۰ مرکز و موسسه با مجوزهای حقیقی و حقوقی در قالب خیریه، تشکل‌ها و انجمن‌های حوزه‌های اجتماعی و توانبخشی صادر شده که از ظرفیت‌های اصلی این سازمان هستند‌.

رسولی ادامه داد: با توجه به  حدود ۱۶۰ برنامه و طرح و فعالیت در سازمان بهزیستی، ظرفیت بخش های مردمی و غیردولتی می‌تواند بسیار کارگشا باشد. 

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۰۰ نفر پرسنل در استان داریم تا بتوانیم گره‌گشای مشکلات مددجویان باشیم که بحث معیشت خود کارکنان هم باید ارتقا داده شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.