باشگاه خبرنگاران جوان؛ معصومه پهلوان - حمید غیاث الدین با بیان اینکه یک میلیون و ۵۰۰ هزار اصله از این نهالها در قالب زراعت چوب، از گونههای اقتصادی درختکاری، مورد استفاده قرار گرفت، اظهار کرد: محصولات این بخش در صنایع سلولزی مورد استفاده قرار میگیرد و اینگونه فشار از روی جنگلهای طبیعی استان کاهش مییابد.
وی افزود: در سه نهالستان تحت مدیریت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان واقع در سنندج و مریوان، نهالهای مورد نیاز در حال تولید است و گونه قالبی که تولید میکنیم، صنوبر است که در قالب طرح توسعه زراعت چوب در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان ادامه داد: صنوبر از گونههایی است که هم مردم از کاشت آن استقبال میکنند و هم اینکه یکی از گونههای ارزشمند اقتصادی است.
وی با بیان اینکه در اجرای طرح مردمی یک میلیارد درخت عرصهای به مساحت حدود ۴۰۰ هکتار در سنندج از سال گذشته آغاز شد، افزود: مقرر است این عرصه در پارک جنگلبان واقع در صلوات آباد سنندج به ۷۰۰ هکتار افزایش پیدا کند.
غیاث الدین اضافه کرد: با هدف توسعه فضای سبز و افزایش سرانه آن این منطقه انتخاب شده که بتوانیم آبیدر دومی را برای سنندج در این منطقه داشته باشیم.
وی درباره اجرای طرح در دیگر شهرستانهای استان، اظهار کرد: در دیگر شهرستانهای استان هم با توجه به تولید گونه صنوبر بیشتر تولیدات ما به سمت زراعت چوب رفته است ولی هرجا که ظرفیت کاشت نهال در قالب توسعه جنگل را داشته باشد مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
غیاثالدین گفت: انتظار داریم تمامی دستگاههای اجرایی مرتبط، مردم و صنایع و حتی معادن پای کار بیایند و در عمل به مسئولیتهای اجتماعی خود در کاشت نهال و مراقبت و نگهداری از آن همکاری کنند.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: شهرداریها کمربند سبز حاشیه شهرها را به استناد قوانین بالادستی قانون هوای پاک باید انجام دهند که متاسفانه برخی دستگاههای اجرایی در این زمینه کم کاریهایی دارند.
شهرداریها کمربند سبز حاشیه شهرها را به استناد قوانین بالادستی قانون هوای پاک باید انجام دهند که متاسفانه برخی دستگاههای اجرایی در این زمینه کم کاریهایی دارند.