مهم‌ترین حوادث استان کرمان در ۱۷ آذر ماه سال ۱۴۰۳ را می‌توانید در این بسته خبری بخوانید:

بسته حوادث استان کرمان در روز شنبه ۱۷ آذر ماه سال ۱۴۰۳ را مشاهده می کنید:

ماجرای یک شوخی مرگبار هنگام رانندگی 

رئیس اداره نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه استان با یادآوری یک حادثه مرگبار رانندگی ناشی از شوخی بی جا، بر خودداری از اینگونه رفتار‌ها هنگام رانندگی تاکید کرد.

سرهنگ پیام محمدی گفت: چند سال قبل راننده یک دستگاه وانت هنگام عبور از یک جاده روستایی به قصد شوخی فرمان خودرو را به سمت یک دختر ۱۸ ساله که کنار جاده در حال حرکت بوده گرفت، اما متاسفانه قبل از آنکه بتواند این فرد را رد کند این دختر جوان به سبب برخورد با آینه خودرو در دم جان باخت.

سرهنگ محمدی افزود: این شوخی‌های مرگبار تنها مربوط به رانندگان خودرو‌ها نیست بلکه شاهد هستیم راکبین موتورسیکلت نیز برخی اوقات با سرعت به دوستان خود نزدیک می‌شوند و با ترمز‌های ناگهانی و سایر حرکات نمایشی، هم جان خود و هم جان دیگران را به خطر می‌اندازند. 

رئیس اداره نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه استان در این خصوص از همگان خواست هیچگاه از وسایل نقلیه به عنوان ابزار شوخی، حرکات نمایشی و وسیله تفریح و هرزگردی در کوچه و خیابان استفاده نکنند و والدین نیز از سپردن وسایل نقلیه به فرزندان کم سن و سال خود خودداری کنند.

جمع آوری خرده فروشان و معتادان متجاهر در بردسیر 

فرمانده انتظامی بردسیر با اشاره به اجرای طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر گفت: مقابله با توزیع کنندگان مواد مخدر، جمع آوری معتادان پر خطر و برخورد با سارقان و اراذل و اوباش در اولویت طرح‌های پلیس است. 

سرهنگ منصور رمضان نژاد در تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای جمع آوری معتادان متجاهر و عاملان توزیع مواد مخدر، مرحله دیگری از طرح ارتقاء امنیت اجتماعی به مرحله اجرا درآمد.

وی افزود:در نتیجه اجرای این طرح، ۱۶ خرده فروش مواد مخدر دستگیر و ۱۹ معتاد متجاهر و ۷ خودروی متخلف توقیف و راهی پارکینگ شدند.

فرمانده انتظامی بردسیر با اشاره به اینکه پرونده برای خرده فروشان مواد مخدر تشکیل و به مرجع قضائی معرفی شدند، گفت: طرح‌های مقابله با توزیع کنندگان مواد مخدر، جمع آوری معتادین پرخطر و برخورد با سارقان و اراذل و اوباش جهت ارتقاء امنیت در اولویت قرار دارد.

انهدام باند سارقان سیم برق با ۲۰ فقره سرقت در رفسنجان 

فرمانده انتظامی رفسنجان از دستگیری اعضای باند ۴ نفره سارقان سیم برق با کشف ۲۰ فقره سرقت خبر داد. 

سرهنگ مرتضی امیری سبتکی گفت: با وقوع سرقت‌های متعدد سیم شبکه هوایی و کابل برق در سطح شهر رفسنجان دستگیری سارق یا سارقان در دستور کارپلیس قرار گرفت. 

 وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با افزایش گشت‌های محسوس و نامحسوس موفق شدند طی چندین عملیات ۴ نفر از اعضای یک باند متشکل از ۲ سارق و ۲ خریدار مال مسروقه را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان رفسنجان گفت: در بازرسی از مخفیگاه آنها مقادیری سیم شبکه هوایی، کابل برق و ابزار آلات که برای سرقت تجهیزات برق استفاده می‌شد، کشف و متهمان پس از اعتراف به ۲۰ فقره سرقت سیم برق به مرجع قضائی معرفی شدند.

دستگیری عامل قتل سال ۹۵ محله سرآسیاب کرمان در استان گلستان 

رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری عامل قتل سال ۹۵ محله سرآسیاب کرمان در یکی از شهر‌های استان گلستان خبر داد.

سرهنگ حمیدرضا میرحبیبی در تشریح این خبر گفت: طی سال ۱۳۹۵ یک مورد نزاع منجر به قتل پسری جوان در یکی از نقاط محله سرآسیاب شهر کرمان رخ داد که دستگیری عامل این قتل به سبب خروج وی از استان به طول انجامید، اما پیگیری‌های پلیس آگاهی همچنان تداوم داشت.

وی افزود: به همین منظور به رغم گذشت بیش از ۸ سال از این موضوع ماموران پلیس آگاهی در نتیجه اقدامات بسیار دقیق و تخصصی خود از حضور متهم در یکی از نقاط استان گلستان مطلع و ضمن اخذ نیابت قضایی این فرد را در مخفیگاهش غافلگیر کردند.

منبع: نیروی انتظامی کرمان  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.