سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: برداشت "به" از ۴۴۰ هکتار باغ‌های این شهرستان آغاز شده‌است که از این میزان ۴۲۰ هکتار آن مثمر است.

نادر زارعی با اشاره به این‌که کار برداشت "به" تا پانزدهم آذرماه ادامه‌دارد، تصریح‌کرد: با وجود خسارات ناشی از خشک‌سالی، تگرگ، کمبود آب و گرمازدگی؛ نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجه بوده‌ایم و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، نزدیک به ۴۵۰۰ تن "به" تولید و روانه بازار مصرف شود. 

این مقام مسئول اظهارکرد: میادین استان‌های تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان علاوه بر مصرف درون استانی، از مهم‌ترین بازار‌های این محصول در نی‌ریز هستند.

به نقل از روابط‌عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، به‌گفته او؛ رقم اصفهانی، شیشه‌ای، کدوئی و محلی از مهم‌ترین ارقام "به" کاشته شده در این شهرستان به‌شمارمی‌آیند که از کیفیت و بازارپسندی مطلوبی نیز برخوردارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار