بر اساس گزارش‌ها، همراهان بیمارانی که از شهرستان‌ها و مناطق مختلف به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند، بعضاً در چادر اسکان پیدا می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - در دهه‌های اخیر، تلاش‌های متعددی برای بهبود نظام سلامت و امکانات درمانی کشور انجام شده است. یکی از اقدامات مهم در این زمینه، الکترونیکی کردن فرآیند نوبت‌دهی و تسهیل دسترسی به خدمات درمانی است.

ایده این اصلاحات این است که از طریق فناوری‌های نوین، مشکلاتی همچون شلوغی، نوبت‌های طولانی و عدم دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی کاهش یابد.

ایجاد مهمان‌سرا‌ها در کنار بیمارستان‌ها به منظور فراهم کردن اقامت مناسب برای مراجعه‌کنندگان از شهر‌ها و شهرستان‌های دوردست، یکی دیگر از راهکار‌ها برای کاهش فشار بر روی بیماران و خانواده‌های آن‌ها بوده است.

با وجود این تلاش‌ها، مشاهده می‌شود که هنوز مردم از شهرستان‌ها و مناطق مختلف به اطراف بیمارستان‌ها مراجعه کرده و حتی بعضاً چادر زده و در حال انتظار برای دریافت خدمات درمانی هستند.

این پدیده نشان‌دهنده وجود مشکلاتی اساسی در نظام بهداشت و درمان کشور است که نیاز به بررسی دقیق و کارشناسی دارد.

در همین راستا حسین کرمانپور، مدیر روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت بهداشت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت:« هر بیماری که در بیمارستان‌ها بستری است، به جز بیماران آی‌سی‌یو و سی‌سی‌یو در ساعات خارج از ملاقات می‌تواند یک همراه در اتاق خود داشته باشد.»

حسین کرمانپور با بیان این که وزارت بهداشت و بیمارستان‌های کشور وظیفه درمان بیماران را دارند؛ افزود:« طراحی همراه‌سرای بیماران در کنار بیمارستان‌ها بر عهده وزارت بهداشت نیست؛ چرا که این وزارتخانه بودجه لازم برای ساخت همراه‌سرا را ندارد.»

مدیر روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت بهداشت با بیان این که تجمع هموطنان در کنار بیمارستان‌ها به دلیل نوبت‌دهی نادرست نیست؛ ادامه داد:« در بیمارستان‌های کشور تجمع بیماران را مشاهده نمی‌کنیم و این بدان معناست که همراهان به دلیل قادر نبودن در پرداخت هزینه هتل یا مسافرخانه، در اطراف بیمارستان چادر می‌زنند؛ نه به دلیل نوبت دهی نادرست.»

حسین کرمانپور همچنین گفت:« وزارت بهداشت وظیفه‌ای جز درمان بیمار و تامین دارو ندارد؛ اما مسئولان اجتماعی، موسسات خیریه و خیرین با قیمت‌های مناسب می‌توانند همراه سرا، رستوران و پارکینگ در کنار بیمارستان بسازند و بر همین اساس به هموطنان کمک کنند.»

مخاطبان محترم باشگاه خبرنگاران جوان، اگر موردی را مشاهده کرده‌اند؛ لطفا به طور دقیق و با اطلاعات کامل با ما در میان بگذارند و نظر خود را نیز مطرح کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۷ ۰۲ دی ۱۴۰۳
درشهر یزد این صحنه ها زیاد است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۵ ۰۲ دی ۱۴۰۳
بیمارستانی در جهرم بنام سید الشهدا بعد از ۲۴ سال حدود ۳ساله که افتتاح شده دستگاه ها و تخت های آن از بیمارستان‌های شهید مطهری و پیمانی آوردند که وسایل آن بیمارستان‌ها متعلق به آن بوده و باید تخت بیمار و دستگاه های لازم هربیمارستان اما این کار نماینده شهرمان بود به هر حال اولا مکان خواب برای همراه بیمار ندارد بیمارستان بیرون شهر و در کنار کوه و بیابان بیمارستان پارکینگ توقف هراه بیمار ندارد خیابان داخل بیمارستان از درب ورودی تا اورژانس این قدر باریک است که فقط یک خودرو می تواند تردید کند البته مهندس آن فکر صد سال قبل بوده و گفته دوتا الاغ با هم برخورد نمی کنند و ....
Iran (Islamic Republic of)
فلفل
۱۳:۳۶ ۰۲ دی ۱۴۰۳
پس انتظار دارید بروند در هتل که یک شب هزینه ۴ پنج میلیونی دارد ؟!
هیچ نظارتی بر قیمت‌ها نیست ! حتی قیمت رطب به عنوان ایرانی ترین کالا ! بر حسب دلار است !
تمام کالاها به دلار !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۰۲ دی ۱۴۰۳
ولی وزارت بهداشت میتونه لزوم همراه رو برداره یعنی چی که هر بیمار که باید بستری بشه باید یه همراه داشته باشه تا کارهای پرستار رو انجام بده! به خاطر توطئه ها تو همین وزارت بهداشت الان یک پنجم افراد بچه دار نمیشند با این روند کی باید بیست ساله دیگه همراه اینها تو بیمارستان باشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۴ ۰۲ دی ۱۴۰۳
زمانی که متخصص قلب تو یاسوج به قتل می رسانند خوب معلومه دیگر دکتری به یاسوج نمی رود باید فرهنگ سازی کرد و ایمان مردم بالا برد که عمر و زندگی دست خداست مگر نه دکتر وسیله هست و همه دکترها هم خدایش دل می سوزاند زمان کرونا مگر نبود جان دادن تا جانی پر پر نشود سپاسگزارم دکترهای وطن ام و پرستاران