دبیر ستاد راهبری جمعیت و خانواده حوزه‌های علمیه گفت:ویژگی اساسی طلبه‌های خواهر این است که مبلغ نهایی ما در حوزه جمعیت هستند و کار را با دقت بیشتری پیش خواهند برد.

 حجت‌الاسلام رسول ساکی در نشست تخصصی کارگروه جمعیت که با حضور حجت‌الاسلام اسلام آرش رجبی معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، گفت: ستاد راهبری جمعیت از سال ۱۴۰۰ به‌صورت رسمی کار خود را آغاز کرد و در این راستا ۱۸ مصاحبه در حوزه جمعیت گرفته شد و پس از تدوین به پیش‌نویس اولیه تبدیل و به یکسری راهبرد‌های کلی رسید.

وی افزود: در حوزه جمعیت، راهبرد‌ها دو وجه داشت که یک بخش مربوط به حوزه علمیه ناظر به نهاد‌های حوزوی است و بخش دیگر حوزه علمیه ناظر به جامعه که چه کار‌هایی باید انجام دهد و بر اساس راهبردها، راهکار‌های کلان هم مشخص شد و نظام مسائل هم پیرو آن به دست آمد که کنشگری خود را آغاز کردیم.

حجت‌الاسلام ساکی مطرح کرد: ما به عنوان نماینده حوزه علمیه در قانون جوانی جمعیت در جلسات کمیسیون مشترک حضور داشتیم و حوزه علمیه به‌صورت داوطلبانه پذیرفت که تکالیف مربوط به حوزه جوانی را انجام دهد.

دبیر ستاد راهبری جمعیت حوزه علمیه برادران به فعالیت ستاد راهبری جمعیت حوزه علمیه پرداخت و گفت: در بند بهزیستی مشخص کردیم که مراکز نگهداری فرزندان و کودکان هر کدام مبلغ داشته باشند، در آئین‌نامه وزرات بهداشت تغییراتی ایجاد شد، آئین نامه قوه قضائیه ۹۰ مورد اشکال در مساله سقط جنین رفع شد و در حوزه مسکن نیز جلسات متعددی با معاون وزیر صورت گرفت.

دبیر ستاد راهبری جمعیت و خانواده حوزه‌های علمیه ابراز کرد: در ستاد راهبری جمعیت، یکسری راهبری انجام شد و در سال ۱۴۰۰، با حضور ۲۳ نهاد و وزارتخانه «هفته جمعیت» در ستاد مصوب شد.

وی تأکید کرد: در ستاد راهبری جمعیت، سیاست و ریل‌گذاری انجام می‌شود و رویدادی با بنیاد برکت رقم خورد تحت عنوان «رویداد ایران جوان» که به‌صورت استانی برگزار می‌شود و عدد قابل توجهی برای فعالان استان‌ها و فعالان جمعیت در نظر گرفته شده به این صورت که طرح به‌صورت گروهی ارائه می‌شود و بعد از داوری در سه سطح حمایت خواهد شد.

حجت‌الاسلام ساکی گفت: رویداد «ایران جوان» برای اولین‌بار در استان چهارمحال و بختیاری در ۱۶ آبان ماه برگزار خواهد شد و با بنیاد برکت نیز طرح آموزشی و تبلیغی بسته شده که الگوی آن از طرح بینات گرفته شده، به این صورت که از هر استان ۱۰۰ نفر از بانوان طلبه در حوزه جوانی جمعیت توانمند شوند و در قالب گروه‌های مادرانه، بیت الزهرا و… ۴ مرتبه در ماه به محله‌ها و روستا‌های خود اعزام شوند.

دبیر مجمع ملی فعالان جمعیت (جبهه مردمی انقلاب) افزود: علت اینکه حوزه علمیه خواهران باید در جوانی جمعیت ورود کنند این است که ویژگی اساسی طلبه‌های خواهر این است که مبلغ نهایی ما در حوزه جمعیت بانوان هستند و اینکه طلاب خواهر کار را با دقت بیشتری پیش خواهند برد.

منبع:تسنیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار