حسین غریب گفت: رسیدگی به معیشت و درمان خانوادههای بیماران کم برخودار، سالمندان، کودکان کار، کودکان بیسرپرست، خدمات فرهنگی و آموزشی و محرومیت زدایی از مهمترین محورهای فعالیت تشکلهای مردمی استان قم است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم با تأکید بر اینکه تشکلهای مردمی بازوی توانمند دستگاههای اجرایی هستند، بیان کرد: دوران کرونا، دفاع مقدس و برگزاری انتخابات متعدد از نمونههای بارز اهمیت حضور تشکلها و گروههای مردمی در پیشبرد اهداف کلان نظام است.
غریب با اشاره به احصای نیازها و موانع فعالیت تشکلهای مردمی، عنوان کرد: مطالبات این تشکلها طی سه سال گذشته با حضور دستگاههای متناظر با فعالیت تشکلها در قالب جلسات تخصصی برگزار و مصوبات لازم برای اثرگذاری بیشتر این گروهها در جامعه، مصوب شده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم با اشاره به تقسیمبندی تشکلهای مردمی به گروههای تخصصی، ابراز کرد: عدم شناخت درست تشکلهای مردمی از ظرفیتهای یک دیگر از مشکلات اساسی فعالیت این تشکلها در استان قم است.
غریب توزیع بستههای تحصیلی را از اقدامهای مهم تشکلهای مردمی قم یاد کرد و گفت: با راهاندازی سامانههای برخط در توزیع بستههای تحصیلی دانشآموزان کم بضاعت از انحراف در توزیع این بستهها جلوگیری به عمل آمده است.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم بیان کرد: وضعیت استان در موضوع برخی از آسیبها مانند اعتیاد، فرزندآوری، ازدواج و طلاق مناسب نیست و یکی از برنامههای آینده استان ورود تشکلهای مردمی به این حوزه هاست.