چندی پیش بود که سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) نسبت به برخی بیاخلاقیها و انتقاداتی که پیرامون برنامه «جوکر ۲» وجود داشت، تصمیم به انتشار بیانیه گرفت تا اعلام کند: «برخی بخشهای منتشر شده در برنامه «جوکر ۲» که بر خلاف فرهنگ ایرانی اسلامی و منافی عفت و حیای عمومی است، مورد تایید ساترا نیست».
ساترا در بیانیه خود برای روشن شدن اذهان عمومی مبنی بر اینکه اگر بخشهایی از برنامه «جوکر ۲» مورد تایید ساترا نیست، چرا مجوز انتشار صادر و محتوا در دسترس مخاطبان قرار گرفته، آب پاکی را روی دست فیلیمو ریخت و نوشت: «مجوز انتشار صادر نشده و به تیم تولیدکننده ابلاغ شده است، که باید محتوا را اصلاح کند؛ در صورت ادامه این روند برای ادامه تولید، برای این سریال مجوز صادر نخواهد شد.
در نشست خبری تشریح برنامههای سومین نمایشگاه ملی رسانههای صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا) تیر انتقاد یکی از خبرنگاران به سمت پلتفرم فیلیمو پرتاب شد که آقای مقیسه شما چطور پای فیلم و سریالهای شبکه نمایش خانگی نظیر «جوکر ۲» مینشینید؟ آیا پلتفرم فیلیمو میخواهد به بیقید و بند بودنش ادامه دهد و ساترا کاری به کارش نداشته باشد؟ رئیس ساترا در پاسخ به این سوال نسبت به فیلم و سریالهای فاقد مجوز موضع گرفت و گفت: ما نهتنها فیلم و سریالهای فاقد مجوز را توصیه نمیکنیم، بلکه پای سریالها و برنامههای بدون مجوز نشستن را مضر میدانیم! نهتنها محتواهای مضر را اعلام میکنیم، بلکه اقدام حقوقی و قضایی هم انجام میدهیم.
مقیسه اعلام کرد که فقط یک نهاد نمیتواند جلوی بلبلشوی فیلم و سریالهای فاقد مجوز را بگیرد. به گفته او، مشکل اینجاست که باید سازمان تولید محتوا در کشور اصلاح شود. اگر در کشورمان امید به زندگی پایین آمده، آیا فلان نهاد مسئولش هست؟ یا کارکرد مجموعه نهادهای مختلف نتیجهاش این شده است. الان که زیست بوم فضای مجازی با تمام ابعاد زندگی مردم عجین شده، فقط کارکرد یک نهاد خروجی تولید چنین آثاری نیست.
رئیس ساترا در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه کدام بخشهای «جوکر ۲» شامل ممیزی ساترا میشده، آیا صرفاً بخش بانوان آن شامل ممیزی شده؟ تصریح کرد: برخی قسمتهای برنامه «جوکر ۱» و «جوکر ۲» مورد تایید ما نیست، نه اینکه تمام قسمت یک یا دوی آن مورد تایید ما نباشد، اما عدم همکاری فیلیمو برای اصلاح آن بخشها باعث شده است تا مجوزی برای انتشار «جوکر ۲» صادر نشود و تبلیغات محیطی این سریال هم با پیگیری ساترا پایین آمد و تا وقتی که این برنامه اصلاح نشود و مجوز ساترا را نگیرد نمیتواند از ظرفیت تبلیغات محیطی استفاده کند.
مقیسه در پاسخ به این سوال که بخش حضور بانوان در «جوکر ۲» مشمول ممیزی ساترا میشد؟ جمله قبلی خود را در خصوص عدم صدور مجوز برای سریال «جوکر» تکرار کرد و خاطرنشان ساخت: در حال حاضر بخشهای زیادی از مواردی که ساترا به فیلیمو اعلام کرده است بعد از پیگیریهای ساترا، حذف شده و در تعامل هستیم تا قسمتهای دیگر «جوکر» هم اصلاح شود.
خبرنگار: نفیسه خلیلی
همه مشکلات ازهمین بانوانه
بانوان مثل آقایان جز غیر قابل انکار طبیعت هستند
لایق ساخت برنامه برای تلویزیون نیست
بعد میگن ایرانیا افکار پوسیده دارن بهتون بر میخوره
اونیکه باید جمع بشه فیلمای مسخره بی محتوای صدا سیماعه
خودمون گول نزنیم
هزار مدل صحیح شادی کردن هست
به خاطر پول درآوردن یه عده خودتونو گول نزنید
و شأن خانم هارو پایین نیارید
مگه قراره با مسخره بازی زن ایرانی که شأن خودشو پایین آورده شاد شیم
بیاین یکم سطح فکرمونو بالا ببریم
و با کلاس باشیم
قرار نیست کار های بی حیایی که تو بعضی کشورها عادیه برای مسلمان ها هم عادی بشه
گرچه تو همون کشور های بی قید و بند هم قانون وجود داره که هرکسی هرچیزی رو نباید ببینه
مثلاً بچه ها