یونس فاتح در این جلسه با تاکید بر اینکه مسئولان شهرستان تبریز برای خدمت کردن به مردم شبانه روزی کار کنند ادامه دادو گفت: برای برآوردن خواستهها و نیازهای مردم، تشریفات زائدی که همواره مانع از بسیاری از خدمت رسانیها و ارتباطات نزدیک مسئولان و مردم است کنار بگذارند.
وی در ادامه به تفاهم نامه همکاری دوجانبه فرماندار تبریزی با بعضی از فرمانداریهای کشور با موضوع استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای بالقوه وبالفعل شهرستانها اشاره کرد و گفت:
جهت اجرایی نمودن مفاد تفاهم نامه، دبیرخانه دائمی مختص این همکاریهای در فرمانداری تبریز و فرمانداریهای ارومیه، آبادان، اهواز، بندر انزلی، دشت آزادگان و دزفول ایجاد شده است.
احمدی رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز با تاکید بر مدیریت یکپارچه شهری گفت:این نوع مدیریت بر آمادگی مدیریت بحران، سرعت ارائه خدمات، کیفیت ارائه خدمات، هماهنگی بین بخشی، برنامهریزی مناسب و تامین الزامات مورد نیاز اثر گذار است.
وی با بیان اینکه عوارض آلایندگی باید به شهرداری تبریز پرداخت شود افزود: این عوارض برای بهبود شرایط، توسعه فضای سبز و بهبود حملونقل که در کاهش آلودگی هوا مؤثر است.
در این جلسه از ۸ فرماندار افتخاری که به ابتکار فرماندار تبریز در جلسات شورای اداری انتخاب شده بودند و مشکلات، خواستههای مردم و دغدغههای حوزه فعالیت خود را از مدیران مطرح کرده بودند تقدیر شد.