معاون برنامه ریزی فرمانداری زرند در این جلسه گفت: طرحهای بنیادهای برکت و علوی به منظور شناسایی ظرفیتها و پتانسیل فردی و محیطی، آموزش و توانمند سازی اقتصادی و تامین مالی خرد، ایجاد افزایش مهارت مرتبط با کسب و کار، دسترسی به داراییهای مولد، ایجاد فرصتهای شغلی، پشتیبانی از نهادها و فرآیندهای تولید، پشتیبانی از فرآیند بازاریابی و نظارت مستمر و اشتغال پایدار ایجاد شده است.
وی افزود: بنیاد کرامت نیز از امروز کارش را در شهرستان شروع کرده که همشهریان با استقبال از این طرحها میتوانند زمینه اشتغال را فراهم آورند.
۳ محصول معروف و ملی زرند تحت حمایت دو بنیاد مطرح قرار خواهند گرفت.
امروز در نشست شورای اشتغال شهرستان زرند با حضور اعضا و بانکهای عامل و بنیادهای علوی، برکت، رضوی پیرامون ارائه تسهیلات به طرحهای اشتغال زایی، پیشنهاد کارخانهی کنسرو سازی چلوگوشت زرندی و نیز تولید سوهان زرندی بصورت تعاونی مطرح شد و دو بنیاد علوی و رضوی آمادگی خود را برای پرداخت تسهیلات به صورت تعاونی در این دو بخش را اعلام کردند.
محمد اسلامی رئیس میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی شهرستان زرند با اشاره به محبوبیت خاص ۳ محصول غذایی زرند که به ثبت ملی رسیده است، گفت: زرند در بحث ثبت ملی غذاهای سنتی خود از پیشگامان استان است و این مرهونِ کوششهای گذشتهی نیاکان ما در ابداع این غذاها و عبور از چالشهای چندین نسل است و اکنون که به نسل ما رسیده است، ما نیز باید کاری میکردیم تا این محصولات بنام زرند در اسناد ملی کشور ثبت شوند.
وی افزود: بحمدالله این اتفاق افتاد و بعد از آن توجه ما به تولید و عرضه با کیفیت این ۳محصول است و قطعا برندسازی و صادرات این نوع اغذیهها که هم اکنون در تمام کشور هم شناخته شده هستند میتواند هم باعث حفظ هویتِ هنرمندانهی زرندیها شود و هم بتواند با ماندگاری بالا به سرتاسر جهان هم صادر شود و این بخش در صورت ورود بخش خصوصی علاقه مند و قدرتمند قادر به ایجاد اشتغال ۱۰۰۰ نفری در شهرستان شود.
رئیس میراث زرند تصریح کرد: خوشبختانه شرایط کنونی در شهرستان و بهره مندی شهرستان از وجود مدیران ارشدی که نگاه و مرام آنان صرفا خدمت به مردم و نظام است بسیار مساعد است و قول مساعد عزیزان در بنیادهای علوی و رضوی امیدوار کننده است.