معاون امور توانبخشی بهزیستی قزوین گفت: ۱۸۰۰ بیمار روان مزمن تحت پوشش بهزیستی استان هستند که به فراخور نیاز از کمک‌های مستمر و غیر مستمر این اداره کل برخوردارند.

فرهاد اکبرشاهی معاون امور توانبخشی بهزیستی قزوین گفت: بیماران روان مزمن قزوین از کمک‌های هزینه ایاب و ذهاب، درمان، بیمه، حق پرستاری و خدمات دیگر براساس دستور العمل‌های ابلاغی سازمان بهرمند می‌شوند.

وی از برگزاری ۲۳ کمیسیون تشخیص بیماران روانی مزمن و شناسایی ۴۰۶ بیمار و ارائه خدمات متناسب با نوع معلولیت و نیازمندی آنان در سال گذشته از سوی این نهاد خبر داد.

اکبرشاهی به ۶ مرکز شبانه روزی توانبخشی مراقبتی تحت نظارت روان مزمن در استان اشاره کرد و در خصوص خدمات و فعالیت‌های آنها گفت: ارائه خدمات مراقبتی و شبانه روزی در قالب خدمات روانپزشکی، پزشکی و پرستاری، کاردرمانی، روانشناسی و مشاوره و مددکاری به جامعه هدف و ارائه خدمت به ۱۹۳ مرد و ۱۴۵ زن قزوینی را از جمله خدمات این مرکز در سال دانست.

وی در خصوص مراکز روزانه آموزشی و توانبخشی روان مزمن نیز اظهار کرد: ارائه خدمات روانپزشکی، پزشکی، پرستاری، کاردرمانی، روانشناسی و مددکاری، آموزشی (هنری، ورزش، اوقات فراقت، کتابخوانی و قصه گویی، موسیقی و فعالیت‌هایی از این قبیل) به صورت حضوری و مجازی به جامعه هدف و ارائه خدمت به بانوان تحت پوشش از جمله اقدامات این مرکز است.

اکبرشاهی، یک مرکز ارائه خدمات توانبخشی در منزل را از دیگر مراکز تحت نظارت بهزیستی استان عنوان کرد و افزود: ارائه خدمات روانپزشکی، پزشکی، پرستاری، کاردرمانی، روانشناسی و مددکاری به ۷۰ بیمار روان مزمن که نیازمند دریافت خدمات بودند، ارائه می‌شود.

معاون امور توانبخشی بهزیستی قزوین به خانه‌های حمایتی در قزوین که با ظرفیت ۱۰ نفر با هدف فراهم کردن فضایی مطلوب جهت حفظ استقلال و ارتقا عملکرد فردی و گروهی بیماران تعبیه شده را از اقدامات مهم این مرکز برشمرد و افزود: بیماران روان در این خانه‌ها خدمات روانپزشکی، پزشکی، پرستاری و روانشناسی را دریافت می‌کنند.

بیمار روان به فردی اطلاق می‌شود که در تفکر و احساس، عواطف، رفتار و شناخت، اختلالاتی داشته باشد، به شکلی که عملکرد شغلی و اجتماعی او را مختل کند و در روابطش با دیگران با اشکال مواجه شود و یا باعث ناراحتی و عذاب برای دیگران شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.