مدیرکل امور مالیاتی قزوین گفت: بیش از ۴۸ هزار میلیارد ریال درآمد حاصل از ارزش افزوده بین شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و عشایر استان توزیع شد که این مساله منجر به قرار گرفتن استان در رتبه نخست کشور شد.

باشگاه خبرنگاران قزوین - سیدمحمود موسوی صانع مدیرکل امور مالیاتی قزوین گفت: اداره کل امور مالیات استان قزوین طی سال گذشته موفق به وصول بالغ بر ۱۷۲ هزار میلیارد ریال مالیات و واریز آن به خزانه کشور شد که این مبلغ نسبت به سهمیه تعیین شده برای استان، بیش از ۱۷ درصد مازاد درآمدی داشته است.

وی ادامه داد: این مازاد درآمدی به طور مستقیم به حساب خزانه استان قزوین بازگشته و در محل مصارف تعیین شده توسط سازمان مدیریت برنامه ریزی و دستگاه‌های متولی استان صرف امور عمرانی و بهداشتی شده است.

موسوی بیان کرد: وصول این میزان مالیات و تحقق درآمدی آن در استان طی سال گذشته، از محل شناسایی فرار مالیاتی، اجرای قانون سامانه مودیان، پایانه‌های فروشگاهی و همچنین انتقال پرونده‌های فعال مودیان به استان قزوین بود که اقدامات یاد شده با موفقیت در سال گذشته صورت گرفت.

به گفته وی، تحقق درآمدی به هیچ عنوان فشار مضاعفی را به مودیان قزوینی وارد نکرده و دلیل این ادعا نیز آن است که نرخ موثر واحد‌های تولیدی استان به کمتر از ۲۰ درصد کاهش یافته و شرکت‌های تولیدی که افزایش سرمایه شان نسبت به سود توزیع نشده را در قالب افزایش سرمایه داشتند، مشمول معافیت مالیاتی شدند و مودیان نسبت به سال‌های گذشته به نسبت پرداخت مالیات، مبلغ کمتری پرداخت کرده و در عین حال نیز اداره کل امور مالیاتی قزوین نیز در تحقق برنامه‌های خود با وضعیت خوبی همراه بود.

وی با اشاره به اینکه قزوین به لحاظ وصول مالیات و واریز آن به خزانه کشور، حدود ۱.۵ درصد از کل مالیات کشور را تامین می‌کند، تاکید کرد: این در حالی است که استان در حوزه میزان و سهم مالیاتی امسال احتمالا رتبه ۱۹ کشور را به خود اختصاص دهد و در حوزه ارزش افزوده نیز بیش از ۶۲ هزار میلیارد ریال وصول و بین دستگاه‌های متولی توزیع کرده است.

موسوی ادامه داد: در بخش ارزش افزوده بیش از ۴۸ هزار میلیارد ریال سهم شهرداری ها، دهیاری‌ها و جمعیت عشایری استان بوده که با رشد ۴۰ درصدی نسبت به سال گذشته نیز همراه بوده است.

این مسئول یادآور شد، سهم عوارض ارزش افزوده نیز به تفکیک برای هر یک از شهرستان‌های استان شامل ۲۲ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال برای قزوین، ۶ هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال به تاکستان، چهار هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای بویین زهرا، هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال به آوج، سه هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال سهم آبیک و ۹ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال نیز برای شهرستان البرز تخصیص داده شد.

وی اضافه کرد: در بخش توسعه ورزش هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال، در بخش عوارض بهداشت و درمان ۱۲ هزار و ۲۸۰ میلیارد ریال وصول و به حساب آن وزارتخانه واریز و همچنین ۵۹ میلیارد ریال نیز به اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان و ۱۹ میلیارد ریال به حساب پارک علم و فناوری واریز شد که مبالغ یاد شده بایستی صرف زیرساخت‌ها و توسعه خدمات عمومی دستگاه‌های یاد شده شود.

مدیرکل امور مالیاتی قزوین بیان کرد: امیدواریم در سال جاری نیز همکاری و همیاری دستگاه‌های اجرایی استان ما را به موفقیت بزرگتری رهنمون کند که آثار و نتایج این موفقیت‌ها بدون شک در وضعیت بودجه استان، رفاه و آسایش شهروندان از حیث پرداخت مالیات ارزش افزوده موثر واقع خواهد شد.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.