محمود مقامی گفت:شیر در بحث فرآوردههای لبنی از اهمیت ویژهای برخوردار است و با توجه به اینکه سلامتی جامعه مهم است، باید شیر با کیفیت در بازار عرضه شود. از طرفی باید حمایت از تولیدکننده شیر خام هم انجام شود.
وی افزود:حدود ۱۴ هزار رأس گاو شیرده در گاوداریهای صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی شهرستان رفسنجان وجود دارد که در حال حاضر روزانه حدود ۴۵ تن شیر تولید میشود و از این میزان ۲۰ تن مصرف داخلی است و مابقی آن به مراکز فروش خارج از شهرستان ارسال میشود.
مقامی بیان کرد:در سالهای گذشته میزان تولید شیر روزانه در رفسنجان ۷۰ تن بوده و دلیل کاهش تولید این کالای سلامتمحور گرانی و کمبود نهادههای دامی بوده است.
رئیس دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت:در حال حاضر ۳۲ مرکز عرضه شیر خام در شهرستان وجود دارد و قرار است در بازدید از مراکز عرضه و فروش شیر خام در شهرستان به منظور جلوگیری از فعالیت واحدهای غیرمجاز و فاقد جواز کسب، مراکز غیرمجاز جمعآوری و تعطیل شوند.
مقامی افزود:همچنین از واحدهای گاوداری هم بازدید خواهد شد تا محیط شیردهی از نظر رعایت مسائل و پروتکلهای بهداشتی پایش شوند.