داریوش امانی مدیرعامل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه طبق آخرین آمارهای اعلام شده از وضعیت نقاط و براساس استاندارد های جهانی و شاخص های ارزیابی شده ۸۸۷ نقطه حادثه خیز داشته ایم گفت: طبق قولی که به وزارت راه وشهرسازی داده ایم تا پایان دولت تمامی این نقاط را برطرف خواهیم کرد.
وی افزود: در سال گذشته حدود ۴۳۰ نقطه حادثه خیز را برطرف کرده ایم و امسال مابقی این نقاط که حدود ۴۶۰ نقطه است را برطرف خواهیم کرد.
امانی توضیح داد: در حال حاضر برنامه ریزی برای رفع نقاط حادثه خیز و ایجاد روشنایی در برخی از مسیرهای مهم و مه گیر در دستور کار قرار گرفته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای محدود است و معادل تنها ۱۰ درصد از منابعی که برای نگهداشت راه نیاز داریم می شود و باید از سایر بخش ها و از منابع مالی دیگر برای این حوزه استفاده کنیم.
او افزود: روز گذشته جلسه ای در مجلس با حضور همکاران برگزار شد و ایرادات و ابهاماتی گرفته شده بود که در این زمینه مقرر شد نظارت های خود را افزایش دهند.
در ادامه یوسفی عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: طبق ماده ۲۳ باید بخشی از جرائمی که از مردم دریافت شده در اختیار سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص پیدا کند و بخشی از آن هم برای رفع نقاط حادثه خیز شهری در اختیار شهرداری و دهیاری قرار گیرد اما طبق بررسی ها از ۱۷۰۰ میلیارد تومانی که باید پرداخت شود تنها ۱۹۷ میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی افزود: طبق قانون باید جرائم بازدارنده باشد اما شاهد آن هستیم که جرائم درآمد زایی است.