سیدمحمد هاشمی روز شنبه - ۸ اردیبهشت ماه - در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) که در محل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کارهای مردمی و اثرگذار پیش برود.
قائم مقام وزیر فرهنگ افزود: دومین ایده استفاده از چهرههای فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفتند و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند و دیگر افرادی که همت کردند تا جشنوارهای برگزار شود و با کارگاهها و رویکرد آموزشی آن دامنههای جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیکتر شدیم.
وی اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنوارههای همگون و با اهتمام اعضا در بخشهای سیاستی و اجرایی کار قوام بیشتری پیدا کرده است.
برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳
هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار میشود، که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باورهای دینی مردم کرده باشیم و کار موثری باشد و این رویداد جزو نوآوریهای جشنواره امام رضا (ع) است.
قائم مقام وزیر فرهنگ گفت: تلاش شده تا خروجیهای جشنوارهها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویدادهای مردمی اضافه شود.
وی گفت: راهبری جشنواره دوره بیست و یکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است؛ امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفهای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.
فرهاد قائمیان در دیدار مدیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنوارهها هستیم، تا کارهای بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.
وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانههای خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند. برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را میخواهیم در بین مردم رواج دهیم.
قائمیان گفت: در جشنواره هنرهای نمایشی اتابک نادری نه فقط برای این جشنواره که همراهی خوبی داشت و نمایشها به استانهای مختلف به صورت اجرای عمومی برگزار شد تا مردم آشناییت بیشتری داشته باشند.
مدیر بیست و یکمین جشنواره بینالمللی فرهنگی امام رضا (ع) با اشاره به دیگر بخشهای جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنوارهها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استانها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.
وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال میشود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلمنامه از کتاب «از عشق آباد تا عشق آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنوارههای امام رضا (ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.