هدی ابوالحسنی گفت: این فرآوردهها شامل خمیر مرغ فاسد شده و محصولات کپک زده میباشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: قم در بین همه استانهای کشور بیشترین تعداد کارخانههای فرآوردههای گوشتی را دارد و بر همین اساس باید نظارتهای بیشتر و دقیقتری صورت گیرد تا از تخلفات بهداشتی جلوگیری شود.
ابوالحسنی بیان کرد: در طرح نوروزی نیز بیش از هشت هزار کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف کشف و معدوم شد.
به گفته ابوالحسنی، در این طرح بیش از هفت هزار مورد نظارت بهداشتی صورت گرفت و منجر به صدور حدود ۳۵۰ اخطار بهداشتی و معرفی ۸۷ متصدی متخلف به مراجع قضایی شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلف، موارد را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.