بازرسان مرکز بهداشت استان قم ۲ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم فرآورده‌های گوشتی شامل خمیر و اسکلت مرغ فاسد را معدوم کردند.

در بازرسی مشترک کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم به همراه نمایندگان تعزیرات حکومتی و دامپزشکی استان از یک واحد تولیدی فرآورده‌های های گوشتی مقدار ۸۰۰ کیلوگرم اسکلت مرغ خریداری شده و دو هزار کیلوگرم خمیر مرغ به دلیل نگهداری در شرایط نامناسب کشف و امحا شد.

همچنین در جریان این بازرسی‌ها مقدار ۶۴۰ کیلوگرم ادویه تاریخ گذشته نیز کشف و معدوم شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.