دومین کنگره بینالمللی بهداشت و صنایع غذایی در روزهای سوم و چهارم اسفندماه با نگاه ویژه به محصولات و صنایع پایین دستی پتروشیمی در اهواز برگزار شد.
سید حیدر محمدی در حاشیه برگزاری این کنگره، اهداف برگزاری آن را ارئه روشهای جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راههای ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان کرد و گفت: یکی از اقدامات بزرگی که امروز در استان خوزستان آغاز شد، تولید نان کامل توسط یکی از تولید کنندگان بزرگ نان صنعتی در کشور بود که یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشورمان بود که این مهم امروز تحقق یافت.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی افزود: متاسفانه در سالهای گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته میشد که ارزش تغذیهای، املاح معدنی و ویتاوینهای نان را میگرفت، اما با تلاشهای فعالان این حوزه، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوسگیری از آرد هستیم که بیشتر ویتامینهای گروه بی، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی میماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان محسوب میشود.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه برخی از بیماریهای گوارشی ناشی از نقص ویتامینها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تاکید کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعا اگر ارزش تغذیهای این غذا بالاتر برود اثرات خوبی روی سلامت مردم خواهد داشت.