معاون گردشگری، سرمایه‌گذاری و تأمین منابع اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان سمنان از کسب دستاوردی بزرگ توسط شرکت‌کننده سمنانی در اولین جشنواره ملی «خوان پارسی» خبر داد.

قاسم‌زاده  با تأکید بر اینکه غذاهای برگزیده در جشنواره ملی «خوان پارسی» در کتاب خوراک گردشگری کشور به نام همان استان ثبت می‌شود، گفت: سه نوع غذا از استان سمنان با نام کلندا، حلوای برنجی و دُرد توسط ملیحه صیادطوری از به‌عنوان غذای برگزیده در این جشنواره انتخاب‌ شدند که نام این سه غذا در کتاب گردشگری خوراک به نام استان سمنان ثبت می‌شود.

او با اشاره به اینکه نخستین جشنواره در سه بخش خوراک اقوام، نوشیدنی‌های ایرانی و نان‌ شیرینی برگزار شد، گفت: این جشنواره با پخت بیش از ۸۰ نوع غذای سنتی و فراموش‌شده ایرانی از هشت استان تهران، مازندران، فارس، یزد، گیلان، سمنان، لرستان و آذربایجان شرقی در بخش مسابقه غذاهای فراموش‌شده با حضور ۳۰ شرکت‌کننده برگزار شد و ملیحه صیادطوری از استان سمنان به‌عنوان سه نفر برگزیده این جشنواره انتخاب شد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه گردشگری خوراک یکی از ظرفیت‌های بی‌نظیر استان سمنان است که در جوامع محلی و روستایی آن‌طور که باید به آن پرداخته نشده است و با طرح این موضوع در این مناطق علاوه بر اشتغال‌آفرینی و توسعه پایدار می‌توانیم گامی مؤثر در پویایی گردشگری برداریم، ادامه داد: هدف از برگزاری جشنواره ملی خوان پارسی، توسعه گردشگری غذا، احیای غذاهای فراموش‌شده و مهارت‌افزایی گردشگری در این شاخه از گردشگری، شناسایی و معرفی افراد با استعداد با شعار «ایران مهد غذاهای فراموش‌شده» بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.