فرمانده انتظامی شهرستان دامغان از دستگیری سارقانی خبر داد که با تهدید چاقو، طلای یکی از شهروندان را به سرقت برده بودند

باشگاه خبرنگاران جوان_ سیده نسترن حسن آبادی سرهنگ غلامحسین عرب  گفت: در پی تماس یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه ۲ سارق در یکی از پارک‌های شهرستان دامغان، با تهدید چاقو اقدام به سرقت النگو و گردنبند وی به ارزش ۷۰۰ میلیون ریال کردند که به سرعت کارآگاهان پلیس آگاهی نسبت به بررسی موضوع اقدام کردند.

وی افزود: در این راستا ماموران پلیس آگاهی موفق شدند با انجام اقدامات هوشمندانه پلیسی، سارقان را شناسایی و طی عملیات ضربتی در یکی از محلات شهرستان دامغان دستگیر کنند.

 عرب با بیان کشف اموال مسروقه از متهمان به همراه مقادیری مواد مخدر، تصریح کرد: پس‌از تشکیل پرونده، متهمان برای سیر مراحل اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.