نخستین جشنواره ملی انگور با هدف بررسی روش‌های کاشت، داشت و برداشت انگور، صادرات، انتقال تجربیات تولیدکنندگان و دانش افزایی فنی باغداران در شاهرود برگزار شد.

حبیب حسین پور دبیر جشنواره ملی انگور شاهرود گفت: برای برگزاری این جشنواره کمیته علمی از اعضای هیات علمی و کارشناسان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان سمنان، پارک علم و فناوری و دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل شد.

حمید آقابیکی مدیر جهاد کشاورزی شاهرود نیز گفت: چهار هزار و ۸۰۰ هکتار باغ انگور در شهرستان شاهرود وجود دارد که سه هزار و ۸۰۰ هکتار آن بارور است و به طور میانگین از هر هکتار ۲۰ تن انگور برداشت می‌شود.

به گفته آقابیکی انگور بخشی از انگور تولیدی در شاهرود به صورت تازه خوری، بخشی برای نگهداری در فصول بعدی و انگور درجه ۳ در کارخانه کنسانتره و کارگاه‌های محلی فرآوری می‌شود.

ابوطالب جلالی فرماندار شاهرود در این جشنواره با بیان اینکه تولید و فرآوری انگور می‌تواند ۴۰ فرصت شغلی برای جوانان ایجاد کند گفت: برای توسعه فعالیت کشاورزان و باغداران باید از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها استفاده شود.

نمایشگاه انواع ارقام و محصولات فرآوری شده انگور از برنامه‌های جنبی نخستین جشنواره ملی انگور بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.