مایکل وبستر، دانشمند بینایی شناختی در دانشگاه نوادا، رنو، گفت: «رنگ، در هر طیفی از رنگها باشد، در نهایت خاکستری به نظر میرسد.» طبق تحقیقات وبستر، همان مکانیسمی که لنزهای زرد و عینک آفتابی، رنگی را تصحیح میکند، زمانی که فضانوردان به سیاره دیگری سفر میکنند، رخ میدهد. بسته به اینکه رنگهای غالب در محیط جدیدشان چه هستند، مغز یک کاوشگر فضایی برای درک آنها تنظیم میشود. مثلاً مریخ را در نظر بگیرید.
وبستر گفت: پیش بینی من این است که وقتی مردم به مریخ میروند، سیاره سرخ در طول زمان برای آنها قرمز به نظر نمیرسد. در عوض، زمین زنگ زده مریخ قهوهای یا خاکستری و آسمان مریخ آبیتر به نظر میرسد، البته نه به اندازه زمین، اما به میزان قابلتوجهی کمتر از آنچه اکنون نارنجی به نظر میرسد، نارنجی است.
این بدان معنا نیست که هر آسمان بیگانه در طول زمان برای ما آبی به نظر میرسد. این بستگی به رنگ غالب نوری دارد که از جو در رابطه با رنگهای غالب منظره میآید. متضاد رنگ نارنجی، رنگ آبی است، بنابراین با حرکت مغز ناظر به سمت خنثی، رنگهای سردتر احتمالاً برجستهتر میشوند. اما اگر میتوانید برای مثال به یک سیاره فراخورشیدی با پوشش گیاهی بنفش و آسمان طلایی سفر کنید، ممکن است مغزتان به شکل دیگری تنظیم شود.
منبع: خبر آنلاین
آقا در مریخ به اون سطح زنگ زده هم میگن مریخ
مثلا در مریخ اگر کسی سر بخوره بیفته . نمیگن زمین خورد میگن مریخ خورد
یا
پرونده زمین خواری ندارند در عوض پرونده مریخ خواری دارن
یا
زمین ورزشی ندارن ولی مریخ ورزشی دارند
و....
قس علی هذا
من میخوام برم تومریخ زندگی کنم ""
خیلی بهتر کاش الان تومریخ بودیم
راستی مریخ چقدمیگیره اقامت بده