الهه حق گشایی گفت: این طرح با هدف بهبود وضعیت تغذیه، رشد و همچنین کاهش سوء تغذیه در کودکان در حال اجرا است.
وی افزود: کودکان تحت پوشش این طرح پس از خرید اقلام غذایی از فروشگاههای تعیین شده از خدمات مشاوره تغذیه به صورت رایگان بهره مند میشوند.
به گفته وی از پیامدهای نامطلوب سوء تغذیه کودکان میتوان به اختلال در رشد و تکامل مغزی و جسمی، تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش موارد مرگ ومیر در کودکان اشاره کرد.
معاون بهداشتی رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ادامه داد: از مهمترین مداخلاتی که برای پیشگیری از سوء تغذیه در گروههای آسیب پذیر تغذیهای باید به کار گرفته شود توانمندسازی خانوار با اجرای طرحهای اشتغالزایی و کمک به افزایش درآمد خانوار و آموزش تغذیه است.
حق گشایی افزود: حمایت تغذیهای از کودکان که به دلیل فقر دچار سوء تغذیه شده اند از طریق تامین و توزیع سبد غذایی استاندارد برای تامین نیازهای تغذیهای کودکان وبهبود وضعیت تغذیه، رشد وتکامل آنان ضروری است.
وی خاطر نشان کرد: این طرح با مشارکت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اجرا میشود.