زهرا داداشی، مدیرگروه سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با توجه به این که استفاده از منابع غذایی آهن، روی، ویتامین A، ویتامین B۱۲ از جمله انواع گوشت، حبوبات، تخم مرغ، شیر و لبنیات، خشکبار و مغزها که در رشد و خونسازی نقش دارند گفت: استفاده از شیر و لبنیات بسیار در تغذیه کرونایی مفید است.
مدیرگروه سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: مواد پروتئینی، انواع گوشت، ماهی، تخم مرغ، حبوبات و استفاده از تمامی گروههای غذایی برای تغذیه در کرونا کودک و نوجوان توصیه میشود.
داداشی با اشاره به این که کودک و نوجوانان باید از مصرف زیاد مواد قندی و شیرین اجنتاب کنند افزود: مصرف انواع هله هولهها و مواد غذایی کم ارزش که فقط پر کننده معده هستند را کاهش دهند.
او با اشاره به این که باید به توصیههای تغذیهای برای کودکان و نوجوانان در دوران کرونا اهمیت بدهیم گفت: در دوران رشد نوجوانان و کودکان رعایت تنوع و تعادل باید مورد توجه والدین قرار گیرد.
انتهای پیام / ر. ن