رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت : از ابتدای امسال بیش از ۹۰ درصد جرایم سایبری در استان کشف شده و بیش از ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان نیز به حساب مالباختگان عودت داده شده است.

علی عباسی کسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بسیاری از جرایم فضای حقیقی به فضای مجازی کوچ کرده است اظهار داشت گفت : هرچند باید اقدامات پیشگیرانه برای این جرایم انجام شود، اما این کافی نیست و افرادی به دنبال سودجویی از این فضا هستند و پلیس فتا به صورت جدی به این موضوع ورود پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد جرایم در فضای سایبری استان کشف شده است عنوان کرد: بیشترین فراوانی در حوزه فضای مجازی با ۴۷ درصد مربوط به کلاهبرداری اینترنتی است و برداشت‌های اینترنتی با ۲۵ درصد فراوانی، هتک حیثیت و نشر اکاذیب نیز هر کدام با هفت درصد به ترتیب در رتبه‌های بعدی فراوانی قرار دارند.

عباسی کسانی گفت: سطح جرایم در ماه‌های اخیر رشد قابل توجهی نداشته و در تمام جرایم ۲.۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد و با این وجود بلید هر کسی برای افزایش سطح امنیت تلاش و دقت داشته باشد.

وی از کاهش جرایم اجتماعی، هتک حیثیت و فروش اجناس ممنوعه در ماه‌های اخیر خبرداد و افزود: میزان وقوع برداشت‌های غیرمجاز تغییری نداشته، اما در برخی از جرایم کلاهبرداری از جمله پیامک‌های حاوی لینک‌های آلوده و جعلی از طرف قوه قضاییه یا با عنوان سهام عدالت شاهد رشد هستیم.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در هفت ماه ابتدای امسال بیش از ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به حساب مالباختگان عودت داده شده است عنوان کرد: همچنین در این مدت ۱۳ باند کلاهبرداری در استان منهدم شده است.

وی با تأکید بر اجرای طرح امنیت اجتماعی محله محور گفت: دوره‌های آموزشی برای فروشگاه‌های بزرگ، طلافروشی‌ها و صرافی‌ها برگزار شده و همچنین با بازگشایی مدارس ۷۱ دوره کلاس آموزشی برای دانش‌آموزان اجرا شده است.

عباسی کسانی با اشاره به برخی تخلفات در سایت‌های خرید و فروش از جمله دیوار گفت: به افرادی که در ساید دیوار فعالیت غیرقانونی انجام می‌دهند هشدار می‌دهیم که پلیس فتا تمام آگهی‌ها را بررسی کرده و پرونده‌های خاصی تشکیل شده و در چند روز آینده به نتیجه می‌رسد و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با بیان اینکه رصد مستمر فضای مجازی و برخورد با جرایم مشهود همچون سایت‌های قمار و شرط‌بندی همیشه مورد تأکید بوده است افزود: در این جرایم نیاز به حضور شاکی خصوصی نیست و شهروندان با تماس با مرکز فوریت سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ می‌توانند گزارشات خود را اعلام کنند.

عباسی کسانی گفت: با توجه به اطلاع‌رسانی سازمان بورس مبنی بر واریز سود سهام عدالت در آذر ۱۴۰۲، فعالیت مجرمان در این زمینه و ارسال پیامک جعلی به افراد آغاز شده، بنابراین توجه و آگاهی در این زمینه ضروری است، زیرا واریز سود بدون هیچ اقدام خاصی انجام می‌شود .

برچسب ها: پلیس آگاهی ، پلیس فتا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.