
باشگاه خبرنگاران جوان - سازمان هواشناسی اعلام کرد از امروز یکشنبه سامانه بارشی مناطقی از غرب و شمال غرب را در برمیگیرد، اما تکهای بارشی اولیه روز دوشنبه و چهارشنبه، خیلی فراگیر نخواهد بود.
برپایه این گزارش شاخه اصلی سامانه بارشی که از پنج شنبه به آدینه نفوذ خواهد کرد، شرایط را برای رخداد بارشهای مناسب تری در بیشتر نقاط غرب کشور فراهم خواهد کرد.
آنچنانکه سازمان هواشناسی گزارش داده است، امروز (یکشنبه) با گذر امواج تراز میانی جو از غرب و شمال غرب کشور، بهتدریج در استانهای کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، افزایش ابر و بارش پراکنده آغاز خواهد شد.
فردا (دوشنبه) بارش در مناطق ذکر شده تقویت شده و گستره بارش استانهای ایلام، لرستان، زنجان، همدان، قزوین، البرز، ارتفاعات و دامنههای شمالی و جنوبی البرز مرکزی را نیز در بر میگیرد