مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب کرمان گفت: پروژه‌های راهداری منوجان با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان در حال انجام است.

محمودی به همراه سراجی فرماندار منوجان از روند احداث پروژه‌های حوزه شهرستان منوجان بازدید کردند. 

او از شتاب چند برابری روند احداث پروژه‌ها در دولت مردمی آیت الله رئیسی سخن گفت و افزود:  پروژه‌های راهداری، راه روستایی و حمل و نقلی منوجان با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد در حال انجام می‌باشند. 

او افزود: با حمایت‌های استاندار کرمان، نماینده مردم ۶ شهرستان جنوبی و فرمانداران پروژه‌های شاخص این شهرستان، از جمله: پروژه احداث محور دهکهان ـ بجگان برای بهره مندی بیش از ۶ هزار خانوار، پل در حال تکمیل دهنو برای بهره‌مند اهالی بخش مرکزی منوجان و پل تجدانو برای بهره مندی هزار خانوار با اعتباری بالغ بر بیش از ۵۶ میلیارد تومان طی چند ماه آینده و نهایتا تا پایان سال به بهربرداری خواهند رسید.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب کرمان از در دست اقدام بودن ۱۰ کیلومتر راه روستایی برای بهره مندی بیش از هزار خانوار از راه مناسب در حوزه شهرستان منوجان گفت و بیان داشت: طی سال مالی گذشته نیز ۲۱ کیلومتر راه روستایی در این شهرستان برای بهرمندی بیش از ۲ هزار خانوار احداث و به بهره برداری رسیده است.

 او از تعمیر و مرمت پل ۱۰ دهانه ۵ متری محمد آباد به تیاب که در سال‌های قبل در اثر سیلاب آسیب دیده بود سخن گفت و افزود: برای تقویت این پل نیز ۳ دهانه ۶ متری با اعتبار ۷ میلیارد تومان به آن اضافه شد و ۱ هزار و ۳۰۰ خانوار نیز از آن بهره‌مند خواهند شد.

محمودی به رشد بیش از ۱۷ برابری اعتبارات راهداری جنوب کرمان در دولت سیزدهم اشاره کرد و تصریح کرد: تخصیص و جذب ۱هزار و ۴۰ میلیارد تومان اعتبار در سال مالی ۱۴۰۱، حکایت از رشد و افزایش اعتبارات در دولت مردمی است.

سراجی، فرماندار منوجان نیز در این بازدید احداث محور دهکهان به بجگان را با توجه به اتصال بخش آسمینون در شهرستان منوجان به دهکهان در شهرستان کهنوج، کوتاه‌تر شدن راه ارتباطی و دسترسی مناسب‌تر و راحت تر مردم و کاربران جاده‌ای مهم و حق مردم این منطقه دانست و گفت: با اعتباری که در کمیته برنامه ریزی گذاشته شد و با مساعدت استاندار کرمان و مدیرکل راهداری جنوب کرمان، هم اکنون شاهد پیشرفت فیزیکی قابل قبول این محور هستیم.

او  احداث محور آباد بی بی به جغین را با توجه به اتصال و کوتاه‌تر شدن مسیر ارتباطی شهرستان منوجان در استان کرمان و شهرستان میناب در استان هرمزگان راهی مهم دانست و افزود: این محور می‌تواند علاوه بر این در امر پدافندی و حمل و نقل نیز به عنوان یک محور جایگزین استفاده شود.

فرماندار منوجان از اهمیت احداث پل‌های دهنو در محور منوجان به قلعه گنج گفت و بیان داشت: در هنگام سیلاب راه ارتباطی منوجان به قلعه گنج مختل می‌شد که خوشبختانه عملیات احداث آن رو به اتمام است و به زودی به بهره برداری خواهد رسید و اهالی بیش از ۳۰ روستا از مزیت‌های آن بهره‌مند خواهند شد.

مسلمی رئیس اداره ساخت راه‌های روستایی، عباس زاده رئیس اداره نگهداری راه‌ها، سالاری رئیس اداره راهداری منوجان، پیمانکاران و مشاورین راهسازی نیز در بازدید مورد نظر حضور داشتند.  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار