نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: ترویج فرهنگ سنت حسنه وقف جهت رفع نیاز‌های جامعه ضروری است.

همایش استانی وقف با هدف تجلیل و تکریم از واقفان و خیران استان در کهگیلویه و بویراحمد با حضور نماینده ولی فقیه در استان، و جمعی از مسئولان و واقفان، خدام وخیران استان برگزار شد.
 
نماینده ولی فقیه در استان در این همایش استانی، ضمن تبریک پیروزی غرورآفرین جبهه مقاومت فلسطین که در مقابله با رژیم غاصب صهیونیسم خلق شد، گفت: رزمندگان جبهه مقاومت ضربات کمرشکنی بر پیکره رژیم صهیونیستی وارد کردند.
 
آیت الله نصیر حسینی گفت: همان طور که مقام معظم رهبری فرمود «رژیم صهیونیستی رفتنی است»، این مردم مظلوم سال‌های بسیاری مورد ظلم و تجاوز این رژیم غاصب قرار گرفتند، ولی امروز ضربات کوبنده و شکست را دریافت کردند.
 
وی ضمن قدردانی از خیران واقف و اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد، افزود: وقف یکی از ضرورت‌های جامعه انسانی و اسلامی است و ضرورت دارد همه برای سعادت در دنیا و آخرت برای ترویج این سنت حسنه اقدام کنند.
 
آیت الله حسینی وقف را ذخیره ای برای شخص واقف دانست و ادامه داد: وقف صدقه جاریه و ثواب و اثر آن در زمان حیات و ممات برای واقف ارزشمند است.
 
نماینده، ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: سنت حسنه وقت مربوط به دین اسلام تنها نبوده و همه جوامع در گذشته وقف‌هایی در زمینه‌های مختلف داشته‌اند.
 
وی اذعان کرد: متاسفانه امروز جریان وقف تضعیف شده و به نسبت گذشته وقف انجام نمی شود.
 
آیت الله حسینی ضمن تاکید بر اینکه وقف یک ضرورت در زمینه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است، یادآور شد: ضرورت دارد با توجه به نیاز امروز در زمینه مدرسه سازی، کمک به حوزه‌های علمیه، کمک به نیازمندان و بیماران، ایتام و سادات وقف انجام شود.
 
امام جمعه مرکز کهگیلویه و بویراحمد بر ضرورت ترویج و تبلیغ وقف در جامعه تاکید کرد و گفت: وقت در زمینه مساجد در استان خوب بوده، ولی در سایر حوزه‌ها از نظر وقف ضعیف هستیم.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه وبویراحمد نیز در این آیین گفت: از دهم تا ۱۶ مهر مطابق با ۱۶ تا ۲۲ ربیع الاول به نام هفته وقف نامگذاری شده که فرصتی ارزشمند برای ترویج سنت حسنه وقف و تشویق خیرین به این امر مهم در جامعه اسلامی است.
 
حجت السلام نصیرالسلامی با بیان اینکه ۵۹ موقوفه در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، افزود: ۲۲۵ بقعه و امامزاده در این استان ثبت شده است و هزار و ۱۰۶ مسجد و ۱۴۴ حسینیه در استان داریم.
 
وی گفت: در زمینه وقف با نیت قرآن کریم، کمک به جوانان بی بضاعت، ازدواج جوانان و مسائل درمانی در استان نیاز به اطلاع رسانی و فرهنگسازی داریم.
 
 حجت السلام سید علی صالح موسوی اعظم نیز امام جمعه موقت یاسوج نیز گفت: وقف باید طبق نیت واقف هزینه شود و همه علما هم روی این مسئله تاکید داشته اند که باید به نیت واقف عمل شود.
 
معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان نیز گفت: ۱۲٠ برنامه طی دهه وقف در استان برگزار شد.
 
حجت الاسلام قاسم مؤمنی شاد ترویج فرهنگ وقف را برای رفع نیاز‌های جامعه ضروری دانست و بیان داشت: این مهم باید در استان به شکل مطلوبی فرهنگسازی و ترویج داده شود.
 
وی گفت: وقف چرخه‌ای ماندگار و یکی از احکام پیشرفته و متعالی اسلام است که باید آن را زنده نگه داریم.
 
گفتنی است: در آئین همایش استانی یاوران وقف، ۲۷ نفر از خیرین، واقفین و خدام استان کهگیلویه و بویراحمد با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.