![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
یوسف علوی معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس گفت: در روز اربعین امسال تعداد ۶۰۰ حامی جدید به جمع حامیان اکرام فرزندان ایتام و محسنین پیوستند.
او با بیان اینکه در روز اربعین، حمایت از ۱۴۵۵ فرزند معنوی خود را عهدهدار شدند، افزود: در حال حاضر تعداد ۱۵۱ هزار ۳۰۷ حامی در استان فارس، حمایت از ۳۵ هزار و ۵۰۵ فرزند ایتام و محسنین را عهدهدار هستند که از این تعداد ۱۰ هزار و ۱۳۴ نفر از فرزندان ایتام و مابقی از فرزندان محسنین هستند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس گفت: حامیان از ابتدای سال تاکنون مبلغ ۱۰۳ میلیارد تومان به حساب فرزندان معنوی خود واریز کردند.