محمود زین الدینی با اشاره به اینکه مشمشه نوعی بیماری باکتریایی، خطرناک و کشنده در تک سمی ها میباشد که به انسان هم قابلیت انتقال دارد گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۴۲۰ راس اسب در اسب داریهای این شهرستان جهت پایش و ردیابی بیماری مشمشه خونگیری شدند.
او افزود: با توجه به وجود ۳۳ واحد اسب داری در شهرستان کرمان کارشناسان واحد مبارزه شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان هر ساله با برنامه ریزیهای تدوین شده بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی به منظور پایش بیماری مشمشه در باشگاههای اسب سواری، پانسیونها و محلهای نگهداری اسبها اقدام لازم را انجام میدهند.
زین الدینی با بیان اینکه اسب داران بایستی به منظورحمل و نقل تک سمیهای خود به منظور نگهداری، انجام مسابقات و کشش از شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گواهی بهداشتی قرنطینهای دریافت کنند، گفت: علاوه بر دریافت گواهی سلامت از دامپزشک تاییدیه دو بار تست مشمشه متوالی منفی الزامی است.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان از شهروندان و اسب داران خواست که قبل از خریداری، حمل و نقل و یا استفاده از اسب در مراسمهای مختلف فرهنگی، ورزشی، مذهبی ، نسبت به انجام تست مشمشه و خونگیری و یا درخواست از صاحبان اسب و با هماهنگی شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان اقدام و با رعایت شرایط بهداشتی و قرنطینهای ضمن تضمین سرمایه گذاری در صنعت اسب در حفظ و ارتقای بهداشت عمومی جامعه تلاش کند.