جعفر فرشچی ، مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی با اشاره به اختلاف نظر بین شرکت شهرکهای صنعتی و شرکت گاز خراسان رضوی در خصوص گازرسانی به واحدهای صنعتی، گفت: هر چند شرکت گاز در رساندن این انرژی به شهرکها و نواحی صنعتی تاکنون همراهی خوبی داشته و همه خطوط انتقال و ایستگاههای تی. بی. اس و سی. جی. اس که لازم بوده، در داخل و خارج از شهرک صنعتی ایجاد کرده اند، اما ۲ سالی است که این روند با مشکل مواجه شده است.
او افزود: مشارکت شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در راه اندازی ایستگاههای تی. بی. اس و سی. جی. اس است، درخواست شرکت گاز برای گازرسانی به واحدهای صنعتی در داخل شهرکها و نواحی صنعتی استان است، در حالیکه سرمایه گذار با هزینههای سرباری که با آن مواجه است دیگر توان مالی برای مشارکت در این بخش را ندارد.
این مقام مسئول ادامه داد: مشارکت شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در راه اندازی ایستگاههای تی. بی. اس و سی. جی. اس است، درخواست شرکت گاز برای گازرسانی به واحدهای صنعتی در داخل شهرکها و نواحی صنعتی استان است، در حالی که سرمایه گذار با هزینههای سرباری که با آن مواجه است دیگر توان مالی برای مشارکت در این بخش را ندارد.
فرشچی بیان کرد: نمیتوان انتظار داشت که سرمایه گذار هم در آب، هم در برق و هم در گاز مشارکت کند، هم اکنون جلب مشارکت سرمایه گذار در آب و برق انجام شده است.
او تصریح کرد: وضعیت مالی وزارت نفت و شرکت ملی گاز اکنون مناسبت است و میتواند گاز واحدهای صنعتی را تامین کند، از سوی دیگر طبق قانون باید شرکتهای خدماتی مانند شرکت گاز، انرژی را تا ورودی شهرکهای صنعتی تامین کنند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی ادامه داد: هم اکنون برای رساندن گاز به واحدهای صنعتی در شهرکهای صنعتی چناران و کاویان با مشکل مواجه هستیم و طی ۲ سال گذشته شرکت گاز به ندرت گاز این واحدها را تامین کرده است، واحدهای مزبور نیز به دلیل نبود گاز نتوانسته اند فعالیت خود را آغاز کنند.
در حال حاضر از ۴۹ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب خراسان رضوی ۴۱ مورد فعال بوده که قرارداد برای واگذاری زمین با پنج هزار و ۱۷۴ واحد صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی استان منعقد شده که از این تعداد ۲ هزار و ۷۶۰ واحد فعال و ۳۰۷ واحد راکد است.