اجتماع بزرگ صادقیون همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) با حضور پرشور مردم مشهد در میدان شهدای این شهر برپا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - اجتماع بزرگ صادقیون همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) روز پنجشنبه با حضور پرشور مردم مشهد در میدان شهدای این شهر برپا شد.

 سوگواران در این اجتماع برای عرض تسلیت به محضر امام مهربانی ها مسیر میدان شهدا تا بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج (ع) را پیاده طی می‌کنند.

در این اجتماع باشکوه که از ساعت ۸:۳۰ صبح امروز (چهارم اردیبهشت ماه) آغاز شده است، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و جمعی از مسوولان استان، اقشار مختلف مردم و هیات های مذهبی مشهد حضور دارند.

شرکت کنندگان در اجتماع صادقیون پرچم‌های بزرگ سیاه، سبز و قرمز منقش به عبارات، «یا صادق آل محمد، یا علی ابن موسی الرضا(ع)، یا حسین شهید(ع) و یا ابالفضل(ع)» را در دست داشتند.

دبیر ستاد مردمی اجتماع صادقیون مشهد گفت: امسال برای سیزدهمین سال متوالی است که اجتماع عظیم صادقیون با حضور مردم مشهد و زائران در این شهر برگزار می‌ شود.

حجت الاسلام علی مومن افزود: در قالب این اجتماع مداحی و روضه خوانی از برنامه‌های پیش بینی شده است و پس از آن شرکت کنندگان در مسیر خیابان شیرازی به سمت حرم مطهر به حرم رضوی مشرف می‌شوند.

به گفته وی، این مراسم با عزاداری و روضه خوانی و سخنرانی امام جمعه مشهد ادامه می‌یابد، اقامه نماز ظهر در حرم رضوی پایان بخش این مراسم معنوی خواهد بود.

منبع ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.