طاهره سماوات، کارشناس و مسئول بیماری های قلبی و عروق وزارت بهداشت گفت: مطالعات نشان می دهند که بیماران قلبی و عروقی به دلیل مصرف داروهای خاص خود، آب بدنشان کم شده و بر اثر گرما نیز آب بدن آنها کاهش پیدا می کند؛ در نتیجه شدت اثرات گرما در بیماران قلبی و عروقی میتواند بیشتر باشد.
به گفته وی هنگامی که آب بدن بر اثر گرما کم شود، در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی سبب تپش قلب می شود. قلب نیازمند اکسیژن بیشتر خواهد شد و احتمال بروز سکته قلبی افزایش پیدا خواهد کرد.
او افزود: گرما سبب کاهش آب بدن شده و این موضوع سبب غلیظ شدن خون در بین بیماران قلبی و عروقی خواهد شد و فعالیت زیاد، احتمال لخته شدن خون را در پی دارد.
کارشناس و مسئول بیماری های قلبی و عروق وزارت بهداشت بیان کرد: بیماران زمینه ای، سالمندان و کودکان بیشتر از سایر افراد عادی مستعد آسیب ناشی از گرما هستند و به همین جهت در هنگام افزایش دما و گرما باید از تردد در محیط باز خودداری کنند.
او گفت: گرما در بیماران قلبی و عروقی سبب کاهش فشار خون شده و مصرف داروها نیز کاهنده فشار خون است. در نتیجه به طور همزمان می تواند مخرب باشد.
سماوات اضافه کرد: بیماران قلبی باید از فعالیت در گرما پرهیز کرده و در صورت تردد در محیط بیرون از منزل حتما داروهایشان را با خود به همراه داشته باشند.