محمدمهدی عباس زاده سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: برای تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار، تیرماه امسال ۱۴ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۷۹۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان مازندران انجام شد.
او به تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط اشاره کرد و افزود: ۱۴ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۷۹۰ قطعه جوجه ریزی تیر ماه امسال در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد.
عباس زاده گفت: ۵۵ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۴۰ قطعه جوجه گوشتی تیرماه در کارخانجات جوجه کشی و ۲۸ میلیون و ۲۰۰ هزار و ۳۸ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
او با اشاره به جوجه ریزی ۱۴ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۷۹۰ قطعهای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی ۲۶۹ هزار و ۸۶۶ قطعهای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در تیرماه امسال، پیش بینی کرد با این تعداد جوجه ریزی، ۲۷ هزار و ۴۷۳ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
تیرماه امسال گفت: ۹۴۳ هزار و ۳۳۶ قطعه از جوجه ریزیهای انجام شده در تیرماه امسال از نژاد آپلاس، ۳ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۲۷۳ قطعه از نژاد آرین، ۹ میلیون و ۹۸۸ هزار و ۵۶۱ قطعه از نژاد راس و ۷۹۹ هزار و ۶۲۰ قطعه از نژاد کاب بود.