سید محمد ارجمندزاده معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق قم با اشاره به ساعات اوج مصرف برق یعنی ساعات ۱۲ تا ۱۸ و ۱۹ تا ۲۳ گفت: استفاده از وسایل سرمایشی در ساعات روزانه و وسایل روشنایی در ساعات شبانه علت ثبت اوج مصرف در این زمانها است.
معاون شرکت برق قم در ادامه از افزایش ۷ و نیم درصدی مصرف برق در استان قم از آغاز تابستان تا کنون خبر داد و این افزایش مصرف را نگران کننده دانست وگفت: استان قم به دلیل شرایط آب و هوایی و دارا بودن تعرفه گرمسیری، در تابستان مصرف برق بالایی دارد که در روزهای اخیر رکورد ۹۲۵ مگاواتی برق در سطح استان مصرف شده است.
ارجمندزاده میزان تولید برق در نیروگاههای سیکل ترکیبی و مجموع نیروگاههای خورشیدی استان را حدود ۶۰۰ مگاوات در روز عنوان کرد و گفت: ۳۳ درصد میزان مصرف استان به بخش خانگی با ۴۸۰ هزار مشترک، ۲۷ درصد مربوط به بخش صنعت، ۱۲ و نیم درصد بخش کشاورزی و مابقی در بخش ادارات و دیگر بخشها مورد استفاده قرار میگیرد که تلاش شده با راه اندازی واحد کنترل و پایش مصرف برق، ارتباط مستمری با مشترکین صنعتی، اداری و تجاری برقرار شود.
معاون شرکت برق قم در این خصوص افزود: در ابتدا به آن دسته از مشترکین که خارج از میانگین تعیین شده مصرف میکنند اخطار داده میشود که در صورت توجه نکردن به اخطارها، برق واحدهای پر مصرف قطع میشود.
همچنین محمودی مدیر دفتر مدیریت مصرف برق استان گفت: طبق مصوبهای که از سوی هیئت وزیران به منظور جلوگیری از قطع برق خانگی ابلاغ شده است و این مسئله جز خطوط قرمز وزارت نیرو است، بحث کاهش بار مصرف را در بخش صنایع، کشاورزی و ادارات رصد میکنیم.
مدیر دفتر مدیریت مصرف برق استان افزود: بر اساس برنامه تعیین شده و از پیش اعلام شده ساعت قطع برق کشاورزی بین ساعتهای ۱۱ تا ۱۴ و ۱۳ تا ۱۸ است و صنایع و ادارات نیز متعهد شده اند در ساعات اوج مصرف، برق مصرفی خود را مدیریت کنند و کاهش دهند در غیر اینصورت اخطار قطع به آنها داده خواهد شد.
محمودی همکاری بخش صنعت را خوب ارزیابی کرد و افزود: پس از کاهش ساعات کار ادارات حدود ۱۸ مگاوات کاهش مصرف در ادارات ثبت شد.