نحوه ارائه خدمت به متقاضیان واجد شرایط بهره‌مندی از برنامه «راهنمایی و مشاوره شغلی، فنی و تخصصی» برای سال ۱۴۰۲ از سوی معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران ابلاغ شد.

معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با هدف اتخاذ تصمیم درست و به موقع در امر ایجاد، توسعه، بهبود و یا انتخاب شغل مناسب و شناخت راهکار‌های لازم برای رسیدن به موفقیت شغلی ایثارگران و خانواده‌های محترم ایشان، با صدور دستورالعمل اجرایی برنامه راهنمایی و مشاوره شغلی، فنی و تخصصی نحوه ارائه خدمت به متقاضیان واجد شرایط بهره‌مندی از خدمات راهنمایی و مشاوره شغلی را برای سال ۱۴۰۲ تعیین کرد.

محمد اسماعیل هاشم لو معاون دفتر اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اهمیت موضوع مشاوره در هدایت شغلی صحیح و کمک به ایثارگران جویای کار برای اشتغال در مشاغل مفید، مناسب و پایدار، گفت: با تعیین مسیر شغلی و راهنمایی و مشاوره جامعه هدف با سنجش استعداد، علائق و شخصیت و در تمامی مراحل چه قبل و چه حین و بعد از اشتغال، مدیریت بحران کار در میان ایثارگران می‌تواند سریع‌تر و صحیح‌تر صورت پذیرد.

وی افزود: بر همین اساس همه ایثارگران با هر وضعیت شغلی در صورت نیاز به خدمات مشاوره شغلی با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان یا منطقه می‌توانند از طریق اساتید و افراد صاحب‌نظر فارغ‌التحصیل در مقطع ارشد و دکترای رشته‌های روانشناسی یا راهنمایی و مشاوره که اهلیت، توان، تخصص و سوابق کاری آنان از سوی کارگروه احراز صلاحیت بنیاد استان مورد تائید قرار گرفته است از این خدمات بهره‌مند شوند.

معاون دفتر اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه برای کارآفرینان، صاحبان طرح‌های خوداشتغالی و سایر مشمولان این برنامه که درخواست مشاوره فنی و تخصصی دارند نیز تمهیدات لازم جهت استفاده از خدمات مشاوره فنی و تخصصی طرف همکاری بنیاد فراهم شده است، خاطرنشان کرد: این دسته از مشاوران در قالب مشاور امور مالی و تسهیلات اعتباری، مشاور خوداشتغالی و کارآفرینی، مشاور صنعت، بازرگانی و خدمات، مشاور تعاون، کار و آموزش فنی و حرفه‌ای، مشاور کشاورزی، و... راهنمایی افراد معرفی شده از سوی بنیاد را عهده‌دار هستند.

هاشم‌لو در پایان گفت: در سال گذشته حدود ۴۱ هزار و ۶۰۰ خدمت از طریق ۲۱۲ نفر مشاور در سراسر کشور به جامعه ایثارگری بنیاد ارائه شده که از نتایج آن می‌توان به از بین بردن بلاتکلیفی و سرگردانی شغلی ایثارگران، تبدیل بیکاران بالفعل به شاغلان بالقوه، جلوگیری از هدررفت منابع بنیاد و کاهش هزینه و زمان اشتغال به کار جامعه هدف اشاره کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.