برای تخریب برخی از ساختمانها مجوز انفجار صادر نمیشود.
تخریب ساختمانهای بلندمرتبه با استفاده از بیل مکانیکی که به دلایل ایمنی و بافتِ اطراف اجازه انفجار داده نمی شود سوژه کاربران فضای مجازی شد. این ماشن آلات با جرثقیل به بام ساختمانها منتقل میشوند.
البته اینو درنظر داشته باشید که بیلهای مکانیکی از نوع کوچکتر و بعضی مواقع مینی یا همون کوچکش استفاده میشه نه از نوع بزرگ و غول آساش که خودش چندین تن وزن داره و بردن بالای ساختمان تقریبا میشه غیر ممکن (برای بیلهای بزرگ و همون غول آسا منظورمه).
مثل مواقعی که برف میاد جاهای بزرگ و خیابونها و.. را با گریدر و لودر میروبن ولی جاهای کوچیک و کوچه های تنگ را با لودرهای مینی !
واقعیت دارد من خودم دیدم ..تو اربیل عراق حتا ساختمانهای سه یا چهارطبقه رو هم اینجوری تخریب میکنن بیل میره بالای پشت بام ساختمان طبقه به طبقه ساختمان رو ازبالا میاره پایین
چند وقت پیش یه آپارتمان توشهرمون تنکابن به همین صورت تخریب شد ، معمولاً در جاهایی که امکان انفجار نباشد از این طریق تخریب میشود ، بالا بردن جرثقیل هم یه چالشی هست بخاطر وجود کابل برق و موانع دیگر
چند نفر از حمالهای فرش فروشهای تهران کول گرفتن هرچند نصفه های راه دبه دراوردن اما حلش کردیم شما نگران نباش
جان به لب
۲۳:۱۹ ۱۱ تير ۱۴۰۲
وجدانآ یه خونه کلنگی دارم یک طبقه،مال ۵۰ سال پیشه ،زورم که نمیرسه خونه بسازم،یه دستی به سر روش کشیدم دارم توش زندگی میکنم،نمیدونم اینا چقدر دارن که این ۲۰ طبقه رو دارن خراب میکنند و یه ۵۰ طبقه ای میسازن،خدایا ما هم روی این زمینم.
احتمالاً پرویز وجواد برای تخریب کنترات گرفتن! الان با انفجارهای کنترل شده اکی ثانیه برجهای غول پیکر میان پایین بدون اینکه به ساختمانها اطراف صدمه ای واردشود
واقعا خراب کردن این موارد از ساختش خیلی سختتره ! یه کم دقت کنید میبینید اونجا یکی با شیلنگ آب گرفته روی اون محلی که داره تخریب میشه به خاطر اینکه گرد و خاک بلند نشه و اطرافیان اذیت نشن ! اما واقعا خراب کردن برج اگه با انفجار نباشه خیلی خیلی دشوارتر و حتی وقت گیر تر از ساختشون هست !
مثل مواقعی که برف میاد جاهای بزرگ و خیابونها و.. را با گریدر و لودر میروبن ولی جاهای کوچیک و کوچه های تنگ را با لودرهای مینی !
اصلا به نظرت هوش مصنوعی چیه و کاربردهاش کجاها هست ؟!