رییس شبکه دامپزشکی فهرج گفت: شهروندان به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشتهای قربانی و جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب کریمه کنگو با توجه به گرم بودن هوا، دام قربانی خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خریداری ودر کشتارگاه دام کشتار کنند.
بماندشتی توصیه کرد: گوشت تهیه شده را ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری سپس مصرف شود و در هنگام قطعه کردن گوشت حتما از دستکش استفاده کنند و از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری نمایند.
وی در پایان از مردم خواست، درصورت مشاهده موارد مشکوک در لاشه، مورد را برای نظارت تیمهای سیار به شماره تماس ۴۴۲۸۱۰۰۸ اطلاع دهند.