![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
علی اسدی درمراسم گرامیداشت روز جهانی مقابله با بیابان زایی که با حضور نیروهای مردمی و مدیر کل منابع طبیعی استان در شهرستان اسفراین برگزار شد، گفت: ۱۱۲ هزار هکتار از این سطح در گستره شهرستان جاجرم، ۳۹ هزار هکتار در شهرستان اسفراین و ۳۱ هزار هکتار در شهرستان گرمه واقع است.
در این برنامه پیاده رویی که تعداد ۱۳۰ نفر از سراسر استان حضور داشتند با پیمودن مسیر ۴ کیلومتری میاندشت تا روستای گورپان اهمیت مقابله با بیابان زایی را یادآور شدند.
فرماندار اسفراین در جمع دوستداران طبیعت گفت: با توجه به اینکه شهرستان اسفراین استعداد و توانایی خوبی در نواحی بیابانی دارد ما باید اشرافیت و مدیریت مان را در این مناطق بالا ببریم.