حسین حیدری مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو نوعی بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که از طریق گزش کنهها و تماس با خون و ترشحات دام آلوده منتقل میشود گفت : در فصل تابستان با توجه به گرمای هوا و تکثیر کنه، خطر ابتلا به این بیماری افزایش مییابد.
حسین حیدری از شهروندان خواست از خرید و مصرف گوشت خارج از کشتارگاه خودداری کنند و گوشت تازه را به مدت حداقل ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی (دل، جگر و قلوه) را به مدت حداقل ۴۸ ساعت در یخچال (در دمای منفی صفر تا ۴ درجه) نگهداری و استفاده کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از دامداران خواست با توجه به فصل گرما و فعالیت کنهها بصورت مرتب سمپاشی دامها و جایگاه دامی را زیر نظر کارشناسان دامپزشکی انجام دهند .