عدالت آموزشی به معنای دسترسی یکسان همه به آموزش است، شبکه آموزش سیما با برنامه مدرسه تلویزیونی ایران گامی در جهت این هدف برداشته است.

عدالت آموزشی به معنای دسترسی یکسان و برابر همه به آموزش است، این روز‌ها با همراهی تلویزیون و آموزش‌و پرورش بال‌های پرواز برای آموزش هرچه بهتر گشوده شده است و این دو نهاد با همراهی یکدیگر سعی بر این دارند که به تحقق این موضوع بکوشند. 


رسانه ملی برنامه‌های متعددی برای عدالت آموزشی و ایجاد بستری برای آموزش بهتر با هدف یکپارچه سازی عدالت آموزشی با همراهی آموزش و پرورش دارد که نمونه آن در برنامه مدرسه تلویزیونی، مدرسه کنکور و هوش‌یار دیگر طرح‌ها دیده می‌شود.

مدرسه تلویزیونی ایران بعد از شیوع ویروس کرونا و با هدف آموزش از راه دور کودکان ایرانی در دوران تعطیلی اجباری مدارس راه‌اندازی شد، اما بعد‌ها با فروکش‌کردن کرونا تولید و پخش برنامه‌های آموزشی در قالب این برنامه ادامه یافت. 

پس از آن هم شبکه آموزش سیما یک گام جلوتر رفت و برای دانش‌آموزان باهوشی که توانایی حضور در کلاس‌های تقویتی را نداشتند «هوش‌یار» و برای دانش‌آموزان سال آخر و کنکوری «مدرسه کنکور» را راه‌اندازی کرد تا هرچه بیش‌تر به عدالت آموزشی کمک کند.


علی عبدالعالی، مدیر شبکه آموزش در گفت‌وگوی ویژه خبری درباره اینکه مسائل مالی تا چه حد در کیفیت آموزش سهم دارد؛ گفت: حتماً موضوع مالی مهم است، اما مطرح کردن این موضوع اساساً اشتباه است یک راه‌حل این مسئله این است که معلم‌های مدارس دولتی از لحاظ دانش و توانایی یک رشد بسیار جدی کنند. دانشگاه فرهنگیان، دانشگاهی بود که با نیت بسیار خوب شروع به کار کرد، ولی حالا شرایط قبل را ندارد چراکه الان در سال ۱۴۰۲ هستیم و بچه‌های ما بسیاری از آموزش‌هایشان چه بخواهیم و چه نخواهیم در پلتفرم‌ها شکل می‌گیرد.

مدیر شبکه آموزش ادامه داد: الآن مدرسه تلویزیونی ایران را داریم و نظرسنجی اسفند ۱۴۰۱ مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما نشان داد که ۲۴ و نه دهم درصد از کل بچه‌های ایران این محتوا را می‌بینند البته در مقطع دبستان و متوسطه اول، پس آموزش و پرورش باید به سراغ ابزار‌های جدید برود، و باید برای ۲۰ سال آینده نقشه بکشیم نه اینکه بچه‌ها همیشه از ما ۱۰ سال جلوتر باشند این لطمه به نظر بنده به مراتب از موضوع مالی پررنگ‌تر است.


عبدالعالی می‌گوید: بیش از یک میلیون دانش آموز محروم از تحصیل در کشورمان داریم مدرسه تلویزیونی با دستگاه گیرنده تلویزیون و رایگان امکان آموزش برای همه را فراهم می‌کند. 
 

وی همچنین افزود: باید سراغ مدرسه مهارت و تولید برویم. بچه‌های سیستان و بلوچستانی باید بروند مدرسه خرما، بچه‌ی لب دریا باید برود مدرسه شیلات، بچه همدانی باید برود مدرسه سفال، اگر این عزم جدی باشد مشکلات حل می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۴ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
با سلام و خسته نباشید به نظر من شبکه ی آموزش تا حد خوبی مکملی هست برای کمبودهای آموزشی در مدارس دولتی در سطح کشور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۶ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
فکر کنم شبکه ی آموزش و پرورش باید تاسیس شود برای کمک به کارهای پرورشی و انعکاس کارهای پرورشی و آموزشی همکاران و دانش آموزان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۵ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
مدرسه خرما !!!! خخخ موافقم عالیه ... 15 سال از عمر هر دانش آموز ایرانی به باد فنا رفت و می رود ... دانشگاه که اصلا قابل گفت نیست . خسارت محض
آخرین اخبار