حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: امام راحل با آگاهی و درک عمیق تاریخی و مسئولیت الهی، راه پر فروغ مقابله با استکبار را پیش راه ملت قرار داد و ملت ایران هم بیش از ۴۰ سال است که رسالت تاریخی خود را در روز قدس انجام میدهند.
او روز قدس را روز اقتدار ملت اسلامی و ذلت استکبار و صهیونیسم توصیف کرد و افزود: ما در رابطه با قدس و جنایتهای صهیونیستها در بیش از یکصد سال اخیر زیاد شنیدهایم، اما همچنان نیاز داریم که این موضوع را بیشتر شناخته و اطلاعات راجع به آن را بیشتر ببینیم.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی ادامه داد: تاریخ فلسطین و قدس، مرکز تمدن انسانیت و زمین است و این سرزمین حداقل چیزی حدود سه هزار و ۸۰۰ سال قبل و از زمان حضور حضرت ابراهیم (ع) به عنوان مرکز تمدن انسانی و الهی بوده و تاریخ مدون دارد.
او با بیان اینکه این سرزمین به عنوان ارض مقدس و مرکز تمدن انسانی و الهی مطرح بوده است، تصریح کرد: پیامبران بزرگ از حضرت موسی، حضرت عیسی و پیامبران دیگری در این سرزمین آمدهاند و رسالت خود را انجام دادهاند.
پورمحمدی با اشاره به پیشینه فعالیت نخست وزیران رژیم غاصب صهیونیستی عنوان کرد: نقشهای مدام در ذهن اینها تکرار میشده و در نهایت نیز ۱۴۰ سال پیش در فلسطین آغاز میشود. بر این اساس اولین آبادی یهودینشین را تشکیل دادند و پنج سال بعد از آن نیز مهاجرت به این سرزمین توسط یهودیها از اروپای شرقی و غربی، شوروی و روسیه انجام شد.
او اظهار داشت: مهاجرت یهودیها در اولین موج با حضور ۲۵ هزار مهاجر در فلسطین آغاز شد و حدود ۸۰ سال قبل، جمعیت یهودی فلسطین ۸ تا ۹ درصد جمعیت فلسطین بود و دو درصد زمین را نیز در اختیار داشتند.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی تأکید کرد:، اما با تشکیل کنگره صهیونیست در سال ۱۸۹۷، مهاجرت به شکل سیل آسا انجام شد به نحوی که در سال ۱۹۴۵ یعنی پایان جنگ جهانی دوم، جمعیت یهودی به ۳۱ درصد جمعیت فلسطین رسید و تصرف زمین آنها به ۶ درصد رسید.
او افزود: صهیونیستها در سال ۱۹۴۸ برای رسمی کردن دولت جعلی خود به سازمان ملل رفته و در آنجا ۵۶.۵ درصد زمین را به یهودیها دادند و این در حالی است که همان ۶ درصد را با ترور و کشتار فلسطینیها به دست آورده بودند.
پورمحمدی با بیان اینکه صهیونیستها از همان روز اول با آدم کشی شروع کردند، اظهار داشت: قرآن اشاره کرده که این قوم خودپسند و خودپرست هستند و باید از این قوم خود برتربین و نژادپرست دوری کرد، زیرا سفاک و خونریز و آدم کش هستند و حتی پیامبرکشی را نیز دریغ نکردند.
او با اشاره به قصههای قرآنی ادامه داد: از حضرت موسی (ع) در قرآن ۱۳۶ بار اسم برده شده و از هیچ پیامبری این تعداد اسم برده نشده است. از بنی اسرائیل ۴۰ بار در قرآن نام برده شده، از یهود، یهودا و هودا ۲۲ بار، از کتاب تورات و از فرعون ۷۴ بار در قرآن نام برده شده و معنا و مفهوم بسیاری در این اشارات الهی وجود دارد.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی درباره دلیل تکرار این مساله در قرآن گفت: امروز جهان در تسلط تفکر یهود است و این اشارات و این تاکیدات و این اهتمامی که قرآن به این داستان دارد، برای دیروز و صدر اسلام نبوده بلکه برای امروز و فردای ماست، زیرا خداوند علیم حکیم از آینده تاریخ بشر خبر داد و میداند که آینده بشر در تسلیم یک تفکر الحادی است و انسانها را مسخ و تحت سلطه خود قرار میدهد و انسانها برای اینکه گرفتار این اتفاق نشوند، مسیر ترسیم شده توسط قرآن را بپیمایند.