جهانبخش نوکانی با بیان اینکه این مقدار سهمیه با هماهنگی و همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان و کمیسیون برنامهریزی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان و بر اساس سطح زمین زیر کشت و تعداد ادوات کشاورزی تخصیصیافته است، افزود: از این مقدار سهمیه، ۲ میلیون لیتر آن برای واحدهای تولیدی و مرغداریها است که خوشبختانه در چند سال اخیر بیشتر این واحدها نسبت به گازکشی اقدام کردهاند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان اظهارداشت: با توجه به شرایط خاص جغرافیایی و آب و هوایی استان، ۵ درصد نیز به عنوان ذخیره مازاد بر سهمیه تعیینشده برآورد شد تا در صورت نیاز با هماهنگی جهاد کشاورزی استان به بخش کشاورزی تحویل شود.
او با اشاره به اهمیت طرح پلاک گذاری ادوات کشاورزی، گفت: تحویل سوخت منوط به پلاک گذاری ادوات کشاورزی و ثبت نام در سامانه صدف ((https://newtejaratasan.niopdc.ir)) میباشد.
نوکانی افزود: اجرای طرح پلاک گذاری ادوات کشاورزی نقش بسزایی در مدیریت مصرف سوخت بخش کشاورزی استان و جلوگیری از عرضه خارج از شبکه نفتگاز داشته است.
او از فعالیت بیش از ۳۲ هزار دستگاه تراکتور و کمباین در بخش کشاورزی استان خبر داد و اظهار داشت: در سال جاری ۱۱۳ میلیون لیتر سوخت جهت ادوات کشاورزی اختصاص یافته است که باتوجه به اجرای طرح توزیع الکترونیکی سوخت بخش کشاورزی ، سهمیه اختصاص یافته در کارتهای بانکی صاحبان ادوات کشاورزی شارژ میشود؛ و این موضوع گامی درجهت تحقق سیاستهای دولت الکترونیک، تکریم اراباب رجوع و تحقق حقوق شهروندی میباشد.
او به قابلیتهای کشاورزی استان و کسب رتبههای کشوری در زمینه تولیدات باغی و کشاورزی و نقش آن در ایجاد اشتغال و تولید اشاره کرد و افزود: تامین و توزیع سوخت مورد نیاز بخش کشاورزی استان یکی از رسالتهای پخش منطقه کردستان است که خوشبختانه با تلاش همکاران این شرکت و همکاری جهادکشاورزی استان این امر به خوبی محقق شده است.