طبق آمار وب سایت رصد قطعی داون دتکتور، کاربران ارسال گزارش مشکل لود شدن توئیتها از این سایت را درست ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه به وقت لندن آغاز کردند.
ماه گذشته هم دسترسی هزاران کاربر به توئیتر در آسیا و آمریکا برای ساعاتی قطع شده بود. طبق آمار وب سایت داون دتکتور در جریان این اختلال، بیش از هشت هزار کاربر در آمریکا، با مشکل دسترسی به توییتر روبرو شدند. اما توئیتر در این باره اظهارنظری نکرده بود و صفحه وضعیت این شبکه اجتماعی نشان میداد که فعالیت همه سیستمها، عادی هستند.
پیش از آن توئیتر پس از این که یک کارمند، به صورت تصادفی اطلاعات را حذف کرد و از آنجا که به دلیل اخراجهای گسترده توسط ایلان ماسک، هیچ کس در تیم مسئول باقی نمانده بود، دچار اختلال شده بود. بروز این اختلال باعث شده بود کاربران نتوانند توئیت ارسال کرده یا بازنشر کنند و با پیام خطایی با این مضمون که شما به سقف روزانه ارسال پیام رسیده اید، روبرو شده بودند.
توئیتر در دسامبر هم با یک اختلال بزرگ روبرو شده بود که طی آن، دسترسی دهها هزار کاربر جهانی به این پلتفرم یا قابلیتهای آن به مدت چند ساعت، قطع شده بود.
تکرار بروز اختلال، انتقاد جک دورسی، یکی از موسسان توئیتر که پیش از این از خرید توئیتر توسط ایلان ماسک، حمایت کرده بود را هم برانگیخت. دورسی در شبکه اجتماعی غیرمتمرکز نوستر نوشته بود: سابق بر این، هر زمان سرویسی دچار اختلال میشد، مردم به توییتر میرفتند تا درباره آن صحبت کنند.
از اکتبر گذشته که توئیتر توسط ایلان ماسک به مبلغ ۴۴ میلیارد دلار خریداری شده است، تعداد کارمندانش بیش از دو سوم کاهش پیدا کرده است و از ۷۰۰۰ نفر، به حدود ۲۳۰۰ نفر رسیده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، توئیتر هفته جاری باز هم تعدادی از کارمندانش از جمله اعضای تیم مهندسی و محصول را اخراج کرد.
مشکل توییتر تعداد دنبال کننده های یک توییت است ،
آنقدر دنبال کننده کم است که توییتر محبوبیت ندارد ،
توییتر روز اول بسیار بالا برنامه ریزی شد
در حد نظرات رؤسای جمهور و رهبران کشور ها ،
برای دو کلمه حرف حساب ،
کسی در دنیا فکر مفید نداشت
همه فوق تخصص همه امور هستن.
من فوق لیسانس IT دارم آنقدر ادعا ندارم.