مدیرکل حفاظت محیطزیست چهارمحال و بختیاری گفت: علوفهرسانی به حیات وحش، نوعی فعالیتِ مداخلهای است که به نفع حیاتوحش و زیستگاه آن نیست؛ اما بارش برف بیسابقه در استان، با ایجاد شرایط اضطراری؛ باعث شد برای نجات حیات وحش گرفتار در برف، در چند نوبت علوفهرسانی انجام شود.
وی تصریح کرد: این تصمیم پس از تشکیل کمیته بحران در اداره کل حفاظت محیط زیست استان و اعزام کارشناسان برای بررسی شرایط و جمعآوری دادهها و نیز همفکری با صاحبنظران گرفته شد.
بیشتر بخوانید
سعید یوسفپور افزود: در دو منطقه حفاظت شده «شیدا» و «تنگ صیاد» به دلیل تلفات محدود قوچ و میشهای گرفتار شده در برف، با تلاش محیطبانان و مساعدتهای سازمان، از طریق هوایی، علوفهرسانی با بالگرد انجام شد. وی ادامه داد: با توجه ارتفاع زیاد برف و نیاز بیشتر به علوفهرسانی، برای استفاده از کمکهای مردمی، فراخوانهایی انتشار یافت که مورد استقبال دوستداران محیط زیست و حیات وحش قرار گرفت.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان با اشاره به مشارکت داوطلبانه مردم در امدادرسانی به حیاتوحش، گفت: بیست نفر از کوهنوردان و فعالان محیط زیست در هوای بسیار سرد، در کنار محیط بانان برای علوفه رسانی به حیات وحش گرفتار در برف، به جای کوله پشتی، بستههای علوفه خشک را تا ارتفاعات منطقه حفاظت شده شیدا رساندند که این امر نشان از آگاهیهای محیطزیستی مردم دارد.
وی اذعان کرد: در پایش محیط بانان در مناطق حفاظت شده، چند فرد از حیات وحش گرفتار در برف نیز پس از بازپروری و درمان به زیستگاه بازگشت داده شد.
یوسفپور با ابراز شعف از این همه شوق و استقبال مردمی برای کمک به محیطزیست در شرایط سخت؛ آن را نشانۀ عشق مردم به پایداری سرزمین و آب و خاک آن دانست.