نفرات برتر جشنواره غذای سالم در بروجن انتخاب و معرفی شدند.

زینب حاجی مدیر اجرایی جشنواره غذای سالم بروجن گفت: همزمان با نهمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی، ۷۰ خانم در این جشنواره با یکدیگر رقابت کردند.

وی تاکید کرد: در پایان این رقابت‌ها پنج نفر به‌عنوان افراد برتر انتخاب و معرفی شدند.


بیشتر بخوانید


حاجی افزود: این جشنواره به‌منظور افزایش شور و نشاط اجتماعی و ارائه هنر بانوان در پخت غذا‌های سالم برگزار و انواع خوراک‌ها مانند کوفته، مُرغ شکم‌پُر، آش کشک، آش دوغ، خوراک ماهی، کباب کوبیده، دیزی و سالاد ماکارونی پخته شد.

وی اضافه کرد: در پایان جشنواره یک روزه غذای سالم بروجن به نفر نخست ۱۲ میلیون ریال، به نفر دوم ۱۰ میلیون ریال، به نفر سوم هشت میلیون ریال، به نفر چهارم ۶ میلیون ریال و به نفر پنجم ۵ میلیون ریال هدیه داده شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار