ایجاد و توسعه شبکه های داوطلبی باید به عنوان یک سیاست راهبردی در دستور کار هلال احمر قرار گیرد.

فخاری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران در نشست شورای مدیران این جمعیت، گفت:با توجه به اینکه خدمات همه حوزه‌های هلال‌احمر متاثر از ماهیت داوطلبی است بنابراین ایجاد و توسعه شبکه‌های داوطلبی باید به عنوان یک سیاست راهبردی در دستور کار قرار گیرد.

او افزود: حضور و مشارکت داوطلبان در فرایند خدمت رسانی هلال احمر باید منطبق بر تمایل و تخصص آنان باشد و لازمه این امر تشکیل شبکه‌های داوطلبی تخصصی در گروه‌ها و اقشار مختلف جامعه است که در این راستا شعار «داوطلبان، جوامع تاب آور می‌سازند» باید به عنوان یک راهبرد در دستور کارقرار گیرد.

فخاری با تاکید براینکه فعالیت‌های داوطلبی باید همسو با استراتژی تاب آوری اجتماعی توسعه پیدا کند، گفت: ترویج فعالیت‌های داوطلبانه نیازمند خلاقیت و نوآوری است و خدمات داوطلبانه نباید محدود به اقداماتی معمول و سنتی شود.

او با بیان اینکه راه اندازی و تقویت خانه‌های هلال در محلات شهری و روستایی و به ویژه در مراکز دهستان‌ها یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، افزود: خانه‌های هلال مناسب‌ترین روش برای توانمندسازی ساکنان مناطق روستایی است و افزایش تاب آوری در شرایط بحران است.

فخاری جذب و آموزش را از مولفه‌های هدف گذاری شده در پروتکل خانه‌های هلال عنوان کرد و گفت: امکان تحقق وظایفی که در قانون جدید مدیریت بحران بر عهده جمعیت هلال احمر است از طریق خانه‌های هلال با هزینه کمتر و بازدهی بالاتر قابل اجراست.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران افزود: سوانح چندسال اخیر از جهت گستردگی حوزه جغرافیایی نشان داد که بدون مشارکت جوامع محلی، اجرای ماموریت‌ها برای جمعیت هلال احمر با سختی همراه است، از این رو «خانه‌های هلال» ایده ارزشمندی برای تسهیل در خدمت رسانی به مردم و تقویت تاب آوری و پایداری جوامع محلی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار