حمزه باقری با بیان اینکه رده سنی سوادآموزی ۱۰ تا ۴۹ سال است، گفت: در مراکز یادگیری، حداقل ۴۰ مهارت در زمینههای اجتماعی و زناشویی آموزش داده میشود.
او شعار امسال نهضت سوادآموزی را سواد مهارتی عنوان کرد و افزود: سواد مهارتی یعنی اینکه مهارتی متناسب با شغل و حرفه سوادآموز به او آموزش داده میشود.
باقری به راه اندازی باشگاه خیرین سوادآموزی اشاره کرد و ادامه داد: این طرح در مرحله نخست از سوی ۵ نفر از ذینفعان حوزه اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و یک نماینده مردمی اجرا و توسط آنها افراد بیسواد و کمسواد شناسایی میشود.
معاون نهضت سواد آموزی کهگیلویه و بویراحمد یکی دیگر از طرحهای نهضت سواد آموزی را طرح کوچه به کوچه، محله به محله، شهر به شهر و روستا به روستا نام برد و اضافه کرد: در این طرح افراد بی سواد توسط اعضای شورای اسلامی روستاها، شهرها و دهیاریها شناسایی و به آنها آموزش داده میشود.
این مقام مسئول به طرح دانشجو معلمان اشاره کرد و گفت: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان هر کدام در مناطق روستایی و محله خود در قالب نذر خدمت، یک نفر بی سواد را شناسایی و آموزشهای لازم را به او میدهند.
او کهگیلویه با نرخ ۸۹.۸ درصد را کمترین نرخ باسوادی در استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد و افزود: طرح کیفیت بخشی و شتاب بخشی به فرآیند فعالیتهای سواد آموزی در شهرستانهای دارای آمار بالای بیسوادی اجرا میشود تا در راستای ریشهکنی بی سوادی گامهای مثبت و موثری برداشته شود.
باقری با اشاره به اینکه این سازمان ۱۱ شهید را تقدیم انقلاب و اسلام کرده است، میگوید: شهید جلیل پور اهل گچساران از اولین افرادی بود که پیشنهاد تاسیس نهضت سواد آموزی را مطرح کردند که پیشنهاد او در کشور مورد تایید قرار گرفت.